Terenski preizkus

PV Modules

Primerjava v resničnem svetu med enojnimi, poli, PERC in dvojnimi PV moduli.

Realtime data
-- -- Lokalni čas
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Obsevanje
Romunija
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

* To jeterenski preizkus in rezultati so specifični za to namestitev na tej lokaciji,Raziščite, katera je najboljša rešitev za vaše stanje, saj se lahko rezultati razlikujejo glede na vplive okolja.

BMS 12/200 je sistem za upravljanje akumulatorjev za Victron litij-železove fosfatne akumulatorje (LiFePO4) Smart. Zasnovan je bil posebej za 12V sisteme z 12V alternatorjem. 

BMS 12/200 spremlja in ščiti vsako posamezno akumulatorsko celico v akumulatorju (ali enoti akumulatorja) in bo v primeru akumulatorja z nizko in visoko napetostjo ali previsoke temperature odklopil alternator, napolnil vire ali upore z enosmernim tokom.

Namenska povezava alternatorja zagotalja omejitev toka in enosmerni promet iz alternatorja v akumulator, tako se lahko alternator poljubne velikosti (in zagonski akumulator) varno poveže z litijevim akumulatorjem ali akumulatorji Smart.

Namenska povezava obremenitev bo odklopila obremenitve in jih napolnila v primeru nizke ali visoke napetosti akumulatorja ali previsoke temperature.

BMS je opremljen tudi z daljinskim priključkom za vklop in izklop, s katerim izklopi BMS (in sistem) prek daljinskega stikala.


Prenosi

Najdite prodajalca izdelkov Victron Energy blizu vas.

Poiščite trgovca