terenski preizkus

PV moduli

Primerjava v resničnem svetu med enojnimi, poli, PERC in dvojnimi PV moduli.

Podatki v realnem času
-- -- lokalni čas
Datum namestitve: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Obsevanje
Romunija
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Skupni izkoristek sončne energije: --

Split-cell

2500Wp --
Skupni izkoristek sončne energije: --

Poly

2500Wp --
Skupni izkoristek sončne energije: --

PERC

2500Wp --
Skupni izkoristek sončne energije: --

* To jeterenski preizkus in rezultati so specifični za to namestitev na tej lokaciji,raziščite, katera je najboljša rešitev za vaše stanje, saj se lahko rezultati razlikujejo glede na vplive okolja.

CAN-bus Temp. Sensor

CAN-bus Temp. Sensor je temperaturni sensor za akumulator za povečanje moči razpona DC/DC pretvornika in je nujna dodatna oprema, ko je DC/DC pretvornik za povečanje moči priključen na LFP litijev akumulator.

Zaznavanje temperature je potrebno, ko se LFP litijevi akumulatorji polnijo pri nizkih temperaturah. Ko se temperatura akumulatorja spusti pod 5 stopinj, se mora polnilni tok do litijevega akumulatorja zmanjšati in polnilni tok se mora ustaviti, ko se temperatura spusti pod ničlo.

Za ta postopek poskrbi CAN-bus Temp. Sensor. Meri temperaturo litijevega akumulatorja in jo pošlje v DC/DC pretvornik za povečanje moči. DC/DC pretvornik za povečanje moči bo zmanjšal ali ustavil polnjenje, ko bo temperatura prenizka.

Poleg tega je mogoče CAN-bus Temp. Sensor povezati tudi s terminalom senzorja temperature v napravi Multi ali Quattro, tako lahko Multi ali Quattro zmanjšata ali ustavita polnjenje, ko je temperatura akumulatorja prenizka.

Prenosi

Poiščite v bližini prodajalca Victron Energy

Poiščite prodajalca