terenski preizkus

PV moduli

Primerjava v resničnem svetu med enojnimi, poli, PERC in dvojnimi PV moduli.

Podatki v realnem času
-- -- lokalni čas
Datum namestitve: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Obsevanje
Romunija
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Skupni izkoristek sončne energije: --

Split-cell

2500Wp --
Skupni izkoristek sončne energije: --

Poly

2500Wp --
Skupni izkoristek sončne energije: --

PERC

2500Wp --
Skupni izkoristek sončne energije: --

* To jeterenski preizkus in rezultati so specifični za to namestitev na tej lokaciji,raziščite, katera je najboljša rešitev za vaše stanje, saj se lahko rezultati razlikujejo glede na vplive okolja.

Naprava Smart BMS CL 12/100 je sistem za upravljanje akumulatorjev za pametne akumulatorje Victron Smart z litij-železo fosfatom (LiFePO4). Zasnovana je bila posebej za 12V sisteme z 12V alternatorjem.

BMS CL 12/100 spremlja in varuje vsako posamezno akumulatorsko celico znotraj akumulatorja (ali enote akumulatorja) in bo izklopil alternator, napolnil vire ali enosmerne obremenitve v primeru nizke napetosti akumulatorja, visoke napetosti akumulatorja ali previsoke temperature.

Namenski vhod alternatorja zagotavlja omejitev toka in enosmerni promet iz alternatorja v akumulator, tako se lahko alternator poljubne velikosti (in zagonski akumulator) varno poveže z litijevim akumulatorjem ali akumulatorji Smart.

BMS je opremljen tudi s konektorjem za daljinski vklop in izklop, za izklop BMS (in sistema) prek daljinskega stikala, in kontaktom s pred-alarmom, da pošlje opozorilni znak preden bo BMS odklopil akumulatorje iz sistema.


Prenosi

Poiščite v bližini prodajalca Victron Energy

Poiščite prodajalca