terenski preizkus

PV moduli

Primerjava v resničnem svetu med enojnimi, poli, PERC in dvojnimi PV moduli.

Podatki v realnem času
-- -- lokalni čas
Datum namestitve: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Obsevanje
Romunija
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Skupni izkoristek sončne energije: --

Split-cell

2500Wp --
Skupni izkoristek sončne energije: --

Poly

2500Wp --
Skupni izkoristek sončne energije: --

PERC

2500Wp --
Skupni izkoristek sončne energije: --

* To jeterenski preizkus in rezultati so specifični za to namestitev na tej lokaciji,raziščite, katera je najboljša rešitev za vaše stanje, saj se lahko rezultati razlikujejo glede na vplive okolja.

VE.Bus BMS in VE.Bus BMS V2 sta sistema za upravljanje akumulatorjev (BMS), zasnovana za delovanje z in zaščito posameznih ali več litijevih akumulatorjev Lithium Battery Smart 12,8 V in 25,6 V (LiFePO4 ali LFP) v sistemih, ki vsebujejo inverterje Victron ali inverterje/polnilnike s komunikacijo VE.Bus. Nadzoruje in ščiti akumulatorje pred pogoji prekomerne in nezadostne napetosti posameznih celic in tudi prekomerne ali nezadostne temperature.

BMS glede na stanje akumulatorja ali akumulatorjev:

  • Ustvari predhodni alarmni signal, da opozori, da je tik pred stanjem nezadostne napetosti celice.
  • V primeru stanja nezadostne napetosti celice onemogoči pretvarjanje v inverterjih VE.Bus ali inverterjih/polnilnikih prek VE.Bus in onemogoči druge obremenitve prek terminala »Odklop obremenitve«.
  • V primeru stanja prekomerne napetosti celice, nezadostne temperature ali prekomerne temperature onemogoči polnjenje v inverterjih VE.Bus ali inverterjih/polnilnikih prek VE.Bus in onemogoči druge polnilnike prek terminala »Odklop polnjenja«.

V sistemih brez naprave GX je priporočena uporaba »originalnega« VE.Bus.

VE.Bus BMS V2 »naslednje generacije« ima dodatne funkcije, kot so:

  • Terminali za daljinski vklop/izklop.
  • Možnost onemogočitve solarnih polnilnikov VE.Direct in VE.Can prek naprave GX.
  • Omogočitev upravljanja inverterja/polnilnika VE.Bus iz več naprav, kot so digitalna krmilna enota, ključ VE.Bus Smart in/ali naprava GX.
  • Pomožni vhodni iz izhodni napajalni terminali, ki omogočajo, da naprava GX ostane pod napetostjo v primeru zaustavitve sistema.

Prenosi

Spletno usposabljanje Victron

Če želite izvedeti več o tem izdelku, imamo na voljo tečaj spletnega usposabljanja. Usposabljanje vključuje video, povezavo do pomembnih referenčnih virov in izpit preverjanja vašega znanja. Pri uspešnem zaključku ste nagrajeni s potrdilom. Za spletno usposabljanje potrebujete brezplačen račun Victron Professional.

Poiščite v bližini prodajalca Victron Energy

Poiščite prodajalca