Terenski preizkus

PV Modules

Primerjava v resničnem svetu med enojnimi, poli, PERC in dvojnimi PV moduli.

Realtime data
-- -- Lokalni čas
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Obsevanje
Romunija
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

* To jeterenski preizkus in rezultati so specifični za to namestitev na tej lokaciji,Raziščite, katera je najboljša rešitev za vaše stanje, saj se lahko rezultati razlikujejo glede na vplive okolja.

VE.Direct na vmesnik VE.CAN

VE.Direct na vmesniški kabel VE.CAN se lahko uporablja za omogočanje dostopa podatkov BMV-700 v omrežje VE.Can. Podatke lahko preberete na napravi Color Control GX.

Omejitve:
• Vmesniški kabel ne deluje z drugimi izdelki VE.Direct, kot so solarni polnilniki, inverterji in napravo BMV-712 Smart.
• Ko se uporablja v kombinaciji z napravo BMV-702, obstaja omejeno delovanje v zvezi s funkcijo AUX v napravi BMV: Če se uporablja za merjenje napetosti zaganjalnika akumulatorja, se ta napetost prenese v VE.Can. Če pa se uporablja za merjenje temperature in ali srednje napetosti, ti podatki ne bodo posredovani v omrežje VE.Can.

ZASTARELO: ta vmesniški kabel je zastarel. Uporabite napravo GX, ki zagotavlja večjo in boljšo funkcionalnost. Podrobnejše informacije najdete tu NMEA 2000. In preberite tudi naš povezovalni pomorski MFD vodnik.

Prenosi

Najdite prodajalca izdelkov Victron Energy blizu vas.

Poiščite trgovca