field test

PV Modules

A real world comparison between Mono, Poly, PERC and Dual PV Modules.

Realtime data
-- -- local time
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Irradiance
Romania
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location, please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

BMS 12/200 je sistem za upravljanje akumulatorjev za Victron litij-železove fosfatne akumulatorje (LiFePO4) Smart. Zasnovan je bil posebej za 12V sisteme z 12V alternatorjem. 

BMS 12/200 spremlja in ščiti vsako posamezno akumulatorsko celico v akumulatorju (ali enoti akumulatorja) in bo v primeru akumulatorja z nizko in visoko napetostjo ali previsoke temperature odklopil alternator, napolnil vire ali upore z enosmernim tokom.

Namenska povezava alternatorja zagotalja omejitev toka in enosmerni promet iz alternatorja v akumulator, tako se lahko alternator poljubne velikosti (in zagonski akumulator) varno poveže z litijevim akumulatorjem ali akumulatorji Smart.

Namenska povezava obremenitev bo odklopila obremenitve in jih napolnila v primeru nizke ali visoke napetosti akumulatorja ali previsoke temperature.

BMS je opremljen tudi z daljinskim priključkom za vklop in izklop, s katerim izklopi BMS (in sistem) prek daljinskega stikala.


Prenosi

Najdite prodajalca izdelkov Victron Energy blizu vas.

Poiščite trgovca