To spletno stran poganja samo sončna energija.

Preizkusite VRM
Skupno proizvedene elektrike s sončno energijo
MWh
W
Izkoristek sončne energije
MultiGrid odpravlja tveganje nestabilnosti omrežja in stroškov energije z uporabo shranjevanja energije in lastne porabe. MultiGrid, je odobren s strani VDE-AR-N 4105 in AU 4777.2:2015, in je izdelana različica CEE naprave MultiPlus. S proti-otočno vgradnjo je primeren za države kot so Nemčija, Avstrija in druge. V Veliki Britaniji se uporablja MultiPlus, saj je odobren za standard G38/2 in G59-3-1.
Modeli: 3000VA

ESS: sistemi za shranjevanje energije

MultiGrid je ključna komponenta v sistemu Victron ESS, ki npr. zagotavlja fleksibilnost za zduževanje MPPT solarnih polnilnikov ali omrežno priključenih PV pretvornikov. Za primere in podrobnejše informacije glejte priročnik ESS (Energy Storage System) manual.

Daljinsko spremljanje in nadzor

Spremljajte in nadzirajte svojo napravo MultiGrid in sistem ali lokalno omrežje (LAN) daljinsko prek interneta kjerkoli na svetu z uporabo brezplačne aplikacije VRM in brezplačnega spletnega portal VRM. Dostop je možen preko telefona, tabličnega računalnika, prenosnega računalnika ali preko osebnega računalnika za več operacijskih sistemov. Obstajajo brezmejne stopnje nadzora, preko reguliranega sistema Color Control GX ali Venus GX, za prilagoditev vaše naprave MultiGrid na samodejni zagon rezervnega generatorja in še več...

Neprekinjeno izmenično napajanje (UPS funkcija)

V primeru odpovedi omrežja ali če je povezava z generatorjem ali omrežjem na kopnem prekinjena, se pretvornik znotraj Multi samodejno aktivira in prevzame napajanje s priključeno obremenitvijo. To se zgodi tako hitro (v manj kot 20 millisekundah), da računalniki in druga elektronska oprema brez prekinitev nadaljujejo z delovanjem.

Praktično neomejena zmogljivost zahvaljujoč vzporednemu delovanju

Za doseganje višje proizvodnje energije, lahko vzporedno deluje do 6 naprav Multi. Možno je tudi trifazno ali splitsko-fazno delovanje. Prosimo, preverite naše podatkovne tabele, da vidite, kateri modeli imajo paralelne, trifazne ali splitsko-fazne zmogljivosti.

Prenosi

Najdite prodajalca izdelkov Victron Energy blizu vas.

Poiščite trgovca