Terenski preizkus

PV Modules

Primerjava v resničnem svetu med enojnimi, poli, PERC in dvojnimi PV moduli.

Realtime data
-- -- Lokalni čas
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Obsevanje
Romunija
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

* To jeterenski preizkus in rezultati so specifični za to namestitev na tej lokaciji,Raziščite, katera je najboljša rešitev za vaše stanje, saj se lahko rezultati razlikujejo glede na vplive okolja.

BMV-700H je visoko natančen monitor akumulatorja, ki je bil posebej zasnovan za sisteme z visoko napetostjo akumulatorja od 60 do 385 voltov.
Monitor akumulatorja izračuna stanje napolnjenosti akumulatorja in spremlja porabljene amperske ure v akumulatorju, z vključitvijo toka, ki teče v ali iz akumulatorja.
BMV-700H je opremljen z okroglo glavno enoto, kvadratnim prekrivnim okvirjem, obročnim vijakom za pritrditev, 10m UTP RJ12 kablom, taljenim napajalnim kablom in vzporednim upornikom 500 A/50 mV. Zaradi visokonapetostne naprave, je vzporedni upornik nameščen v posebno ohišje. 

Če želite prebrati več o celotni ponudbi BMV & dodatkih, glejte ta blog blog.

VictronConnect

VictronConnect vam omogoča, da dobite informacije o stanju v živo in konfiguriranje vseh izdelkov Victron, ki imajo vgrajen Bluetooth ali so povezani s pametnim ključkom VE.Direct Bluetooth.

Prenosi

Victron online training

If you would like to know more about this product, we have an Online Training course available. Training includes a video, links to important reference resources, and an exam to test your knowledge. Successful completion is rewarded with a certificate. Online Training requires a free Victron Professional account.

Najdite prodajalca izdelkov Victron Energy blizu vas.

Poiščite trgovca