terenski preizkus

PV moduli

Primerjava v resničnem svetu med enojnimi, poli, PERC in dvojnimi PV moduli.

Podatki v realnem času
-- -- lokalni čas
Datum namestitve: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Obsevanje
Romunija
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Skupni izkoristek sončne energije: --

Split-cell

2500Wp --
Skupni izkoristek sončne energije: --

Poly

2500Wp --
Skupni izkoristek sončne energije: --

PERC

2500Wp --
Skupni izkoristek sončne energije: --

* To jeterenski preizkus in rezultati so specifični za to namestitev na tej lokaciji,raziščite, katera je najboljša rešitev za vaše stanje, saj se lahko rezultati razlikujejo glede na vplive okolja.

BMV-700H je visoko natančen monitor akumulatorja, ki je bil posebej zasnovan za sisteme z visoko napetostjo akumulatorja od 60 do 385 voltov.
Monitor akumulatorja izračuna stanje napolnjenosti akumulatorja in spremlja porabljene amperske ure v akumulatorju, z vključitvijo toka, ki teče v ali iz akumulatorja.
BMV-700H je opremljen z okroglo glavno enoto, kvadratnim prekrivnim okvirjem, obročnim vijakom za pritrditev, 10m UTP RJ12 kablom, taljenim napajalnim kablom in vzporednim upornikom 500 A/50 mV. Zaradi visokonapetostne naprave, je vzporedni upornik nameščen v posebno ohišje. 

Če želite prebrati več o celotni ponudbi BMV & dodatkih, glejte ta blog blog.

VictronConnect

VictronConnect vam omogoča, da dobite informacije o stanju v živo in konfiguriranje vseh izdelkov Victron, ki imajo vgrajen Bluetooth ali so povezani s pametnim zaščitnim ključem VE.Direct Bluetooth.

Prenosi

Spletno usposabljanje Victron

Če želite izvedeti več o tem izdelku, imamo na voljo tečaj spletnega usposabljanja. Usposabljanje vključuje video, povezavo do pomembnih referenčnih virov in izpit preverjanja vašega znanja. Pri uspešnem zaključku ste nagrajeni s potrdilom. Za spletno usposabljanje potrebujete brezplačen račun Victron Professional.

Poiščite v bližini prodajalca Victron Energy

Poiščite prodajalca