To spletno stran poganja samo sončna energija.

Preizkusite VRM
Skupno proizvedene elektrike s sončno energijo
MWh
W
Izkoristek sončne energije
The Maxi GX je član družine izdelkov GX. Naprava GX tvori srce sistema – zagotavlja spremljanje, in deluje kot komunikacijsko središče vaše namestitve. 

V primerjavi z drugimi napravami GX, ima Maxi GX največ CPU moči in največ vhodov VE.Direct: 25. To je naprava GX, ki se uporablja za velike sisteme z mnogo MPPT sončnimi polnilniki VE.Direct.

Polna moč daljinskega upravljanja Victron

Daljinsko upravljanje Victron (VRM) vam zagotavlja popoln dostop do zelo razširjenega nadzora in nastavitev vseh sestavnih delov sistema, ki so povezani z vašo napravo Maxi GX. Omogoča prijavo oddaljenega uporabnika in namestitvenega programa – od koderkoli in kadarkoli. Ta zmogljiva aplikacija prav tako zagotavlja brezskrbne diagnostične kontrole in analize arhiviranih informacij.

Samodejni zagon/zaustavitev generatorja

Napravo Maxi GX lahko programirate s samodejnim zagonom vašega generatorja – s sprožitvijo nizke napetosti; po velikem povpraševanju; ali stanja napolnjenosti akumulatorja. Poleg tega je mogoče prilagoditi zakasnitev vžiga do konca 'tihih' obdobij – s tem se izognete naključnim motnjam sredi noči.

Oddaljena konzola – nadzoruje vse od vsepovsod…

Funkcija oddaljena konzola omogoča popoln dostop na daljavo, prek interneta in portala VRM, do vseh nastavitev.

Prenosi

Najdite prodajalca izdelkov Victron Energy blizu vas.

Poiščite trgovca