terenski preizkus

PV moduli

Primerjava v resničnem svetu med enojnimi, poli, PERC in dvojnimi PV moduli.

Podatki v realnem času
-- -- lokalni čas
Datum namestitve: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Obsevanje
Romunija
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Skupni izkoristek sončne energije: --

Split-cell

2500Wp --
Skupni izkoristek sončne energije: --

Poly

2500Wp --
Skupni izkoristek sončne energije: --

PERC

2500Wp --
Skupni izkoristek sončne energije: --

* To jeterenski preizkus in rezultati so specifični za to namestitev na tej lokaciji,raziščite, katera je najboljša rešitev za vaše stanje, saj se lahko rezultati razlikujejo glede na vplive okolja.

The Maxi GX je član družine izdelkov GX. Naprava GX tvori srce sistema – zagotavlja spremljanje, in deluje kot komunikacijsko središče vaše namestitve. 

V primerjavi z drugimi napravami GX, ima Maxi GX največ CPU moči in največ vhodov VE.Direct: 25. To je naprava GX, ki se uporablja za velike sisteme z mnogo MPPT sončnimi polnilniki VE.Direct.

Polna moč daljinskega upravljanja Victron

Daljinsko upravljanje Victron (VRM - Victron Remote Management) vam zagotavlja popoln dostop do zelo razširjenega nadzora in nastavitev vseh sestavnih delov sistema, ki so povezani z vašo napravo Maxi GX. Omogoča prijavo oddaljenega uporabnika in namestitvenega programa – od koderkoli in kadarkoli. Ta zmogljiva aplikacija prav tako zagotavlja brezskrbne diagnostične kontrole in analize arhiviranih informacij.

Samodejni zagon/zaustavitev generatorja

Napravo Maxi GX lahko programirate s samodejnim zagonom vašega generatorja – s sprožitvijo nizke napetosti; po velikem povpraševanju; ali stanja napolnjenosti akumulatorja. Poleg tega je mogoče prilagoditi zakasnitev vžiga do konca 'tihih' obdobij – s tem se izognete naključnim motnjam sredi noči.

Oddaljena konzola – nadzoruje vse od vsepovsod…

Funkcija oddaljena konzola omogoča popoln dostop na daljavo, prek interneta in portala VRM, do vseh nastavitev.

Izkusite moč VRM

Oglejte si daljinsko spremljanje v akciji, izkusite VRM v tisočih namestitvah v realnem življenju po vsem svetu ali se prijavite, da začnete.

Prenosi

Poiščite v bližini prodajalca Victron Energy

Poiščite prodajalca