terenski preizkus

PV moduli

Primerjava v resničnem svetu med enojnimi, poli, PERC in dvojnimi PV moduli.

Podatki v realnem času
-- -- lokalni čas
Datum namestitve: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Obsevanje
Romunija
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Skupni izkoristek sončne energije: --

Split-cell

2500Wp --
Skupni izkoristek sončne energije: --

Poly

2500Wp --
Skupni izkoristek sončne energije: --

PERC

2500Wp --
Skupni izkoristek sončne energije: --

* To jeterenski preizkus in rezultati so specifični za to namestitev na tej lokaciji,raziščite, katera je najboljša rešitev za vaše stanje, saj se lahko rezultati razlikujejo glede na vplive okolja.

Pametni zaščitni ključ VE.Bus sta dva izdelka v enem:

Kot prvo je to dodatna oprema za Bluetooth za našo ponudbo inverterjev/polnilnikov: Multi, MultiPlus, MultiPlus-II, MultiGrid, MultiGrid-II, Quattro, in našo linijo inverterjem Phoenix z vhodom VE.Bus. Ko je nameščen, uporabite aplikacijo VictronConnect za spremljanje izvajanja in upravljanje sistema: spremeni vhodno mejo toka in preklaplja med načini izklopa, vklopa in polnilnika.

Nadalje lahko deluje kot naprava za zaznavanje električne napetosti in temperature za inverter/polnilnik. To deluje z vsemi modeli.

Za spremljanje je naprava odlična alternativa v počitniških prikolicah, manjših jahtah in avtodomih, za katere so naprave Color Control GX ali Venus GX korak predaleč.

VictronConnect

VictronConnect vam omogoča, da dobite informacije o stanju v živo in konfiguriranje vseh izdelkov Victron, ki imajo vgrajen Bluetooth ali so povezani s pametnim zaščitnim ključem VE.Direct Bluetooth.

Prenosi

Poiščite v bližini prodajalca Victron Energy

Poiščite prodajalca