terenski preizkus

PV moduli

Primerjava v resničnem svetu med enojnimi, poli, PERC in dvojnimi PV moduli.

Podatki v realnem času
-- -- lokalni čas
Datum namestitve: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Obsevanje
Romunija
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Skupni izkoristek sončne energije: --

Split-cell

2500Wp --
Skupni izkoristek sončne energije: --

Poly

2500Wp --
Skupni izkoristek sončne energije: --

PERC

2500Wp --
Skupni izkoristek sončne energije: --

* To jeterenski preizkus in rezultati so specifični za to namestitev na tej lokaciji,raziščite, katera je najboljša rešitev za vaše stanje, saj se lahko rezultati razlikujejo glede na vplive okolja.

Ti akumulatorji so zasnovani za uporabo v telekomunikacijskih sistemih ter prihranijo pri prostoru na plovilih in v vozilih.
Serija akumulatorjev AGM za globoko praznjenje je bila zasnovana za uporabo v telekomunikacijskih sistemih. Akumulatorji imajo terminale na sprednji strani in na tleh ne zavzamejo veliko prostora, zato so idealni za sisteme na nosilcih Ti akumulatorji lahko na ta način rešujejo tudi probleme omejenega prostora na tleh in omejenega dostopa na plovilih in v vozilih.  

Tehnologija AGM
Kratica AGM pomeni Absorbent Glass Mat – elektrolit je napolnjen na stekleni volni. V teh akumulatorjih je elektrolit s kapilarnim delovanjem absorbiran v stekleno volno med ploščami.  

Nizka stopnja samopraznjenja
V akumulatorjih Victron VRLA so uporabljeni materiali visoke čistosti ter mreže iz zlitine svinca in kalcija, zaradi česar je mogoče te akumulatorje shraniti za daljše obdobje, ne da bi jih bilo treba napolniti. Stopnja samopraznjenja je nižja od 2 % na mesec pri 20 °C. Stopnja samopraznjenja se poveča ob višji temperaturi in podvoji vsakih 10 °C.  

Nizka notranja upornost
Omogoča zelo visoko stopnjo praznjenja in polnjenja  

Veliko število ciklov v življenjski dobi
Zagotavlja več kot 500 ciklov pri izpraznitvi do 50 % 


Prenosi

Poiščite v bližini prodajalca Victron Energy

Poiščite prodajalca