To spletno stran poganja samo sončna energija.

Preizkusite VRM
Skupno proizvedene elektrike s sončno energijo
MWh
W
Izkoristek sončne energije

Ti akumulatorji so zasnovani za uporabo v telekomunikacijskih sistemih ter prihranijo pri prostoru na plovilih in v vozilih.
Serija akumulatorjev AGM za globoko praznjenje je bila zasnovana za uporabo v telekomunikacijskih sistemih. Akumulatorji imajo terminale na sprednji strani in na tleh ne zavzamejo veliko prostora, zato so idealni za sisteme na nosilcih Ti akumulatorji lahko na ta način rešujejo tudi probleme omejenega prostora na tleh in omejenega dostopa na plovilih in v vozilih.  

Tehnologija AGM
Kratica AGM pomeni Absorbent Glass Mat – elektrolit je napolnjen na stekleni volni. V teh akumulatorjih je elektrolit s kapilarnim delovanjem absorbiran v stekleno volno med ploščami.  

Nizka stopnja samopraznjenja
V akumulatorjih Victron VRLA so uporabljeni materiali visoke čistosti ter mreže iz zlitine svinca in kalcija, zaradi česar je mogoče te akumulatorje shraniti za daljše obdobje, ne da bi jih bilo treba napolniti. Stopnja samopraznjenja je nižja od 2 % na mesec pri 20 °C. Stopnja samopraznjenja se poveča ob višji temperaturi in podvoji vsakih 10 °C.  

Nizka notranja upornost
Omogoča zelo visoko stopnjo praznjenja in polnjenja  

Veliko število ciklov v življenjski dobi
Zagotavlja več kot 500 ciklov pri izpraznitvi do 50 % 


Prenosi

Najdite prodajalca izdelkov Victron Energy blizu vas.

Poiščite trgovca