Terenski preizkus

PV Modules

Primerjava v resničnem svetu med enojnimi, poli, PERC in dvojnimi PV moduli.

Realtime data
-- -- Lokalni čas
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Obsevanje
Romunija
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

* To jeterenski preizkus in rezultati so specifični za to namestitev na tej lokaciji,Raziščite, katera je najboljša rešitev za vaše stanje, saj se lahko rezultati razlikujejo glede na vplive okolja.

Nazaj k rezultatom

Nalaganje...

S kom vstopiti v stik

Naši različni tipi trgovcev

S pomočjo skrbno izbranih spletnih trgovcev, nudi Victron Energy storitve po vsem svetu. Prizadevamo si zagotoviti vedno najboljšo obveščenost in servis na najboljši možen način. Vsi naši trgovci so usposobljeni, da pretvorijo vaše konkretne potrebe v učinkovite rešitve. Najboljša oseba, s katero stopite v stik, bo odvisna od vaših trenutnih in prihodnjih potrebah po storitvi.

Guy explaining Victron gear to someone else

Za pravo rešitev vprašajte naše prodajalce

Victron Energy nudi največji izbor izdelkov na tržišču. Imamo več kot 750 profesionalnih zastopnikov po vsem svetu. Zagotovijo vam lahko najboljše rešitve z električno energijo, ne glede na izziv.

Trgovci podjetja Victron Energy vam vedno z veseljem pomagajo in vam s predanostjo nudijo pravi nasvet, tudi če imate kaj drugega v mislih. Naredili bodo vse, da boste zadovoljni in da bodo vaše naložbe varne za prihodnja leta.

Za nasvet ali hiter pregled, se obrnite na naše lokalne strokovnjake, vključno s spletnimi trgovinami*.

Kje kupiti?

Priporočamo, da izberete trgovca podjetja Victron Energy, ki najbolje ustreza vašim trenutnim in prihodnjim potrebam po storitvah in podpori, ki je hkrati specializiran za vso vrsto uporabe (npr. pomorstvo/vozila).

Kakšne storitve lahko pričakujem?

Maloprodajna trgovina/spletna trgovina

Če imate vprašanja o izdelkih, specifikacijah, potrebujete navet pri nakupu, pomoč pri osnovnem načrtovanju sistemov, ali če potrebujete neposredno podboro uporabnikov, se obrnite na prodajalce, ki nudijo storitve v trgovini za maloprodajo in na spletu*.

Namestitveni program

Če želite imeti nameščen sistem, ali če želite več kot svetovanje o izdelku in osnovno zasnovo sistemov, kot je (prihodnja) namestitev na kraju samem, vzdrževanje in podpora ali če potrebujete napreden sistem (konfiguracije), se obrnite na prodajalce, ki nudijo storitve montaže.

Nakup in nasvet Maloprodajni trgovec/
Spletna trgovina
Namestitveni program
Product and purchase
advice
Neposredna prodaja
Osnovna zasnova sistemov
Napredna zasnova sistemov
or configurations
On-site installation and maintenance
* Pri naročilu v spletnih trgovinah, ki so v neposredni lasti prodajalcev, ali pri nakupu na tržišču kot so Amazon, Ebay ali podobnih, ki so uradni prodajalci podjetja Victron Energy, ne oklevajte in se obrnite nanje, ter jih vprašajte za hiter pregled in nasvet. Vendar upoštevajte, da podjetje Victron Energy nima neposredne prodaje: posrednik je vedno usposobljen trgovec.

Kakšno podporo lahko pričakujem?

Če pričakujete, da boste zdaj ali v prihodnjosti potrebovali več kot uporabniško podporo v prvi liniji, ali podporo na kraju samem, se obrnite na prodajalce, ki nudijo namestitvene storitve.

V primeru težav, preverite support page ali kontaktirajte našega prodajalca, kjer ste kupili izdelek. Usposobljeni so za podporo v prvi liniji, hkrati pa vam lahko pomagajo pri vaših težavah.

Ne veste, kje ste kupili izdelek? Ustvarite service request za povezavo z vašim prvotnim prodajalcem na podlagi serijske številke izdelka, mi pa vam pomo vzpostavili stik z njim.

Podpora Maloprodajni trgovec/
Spletna trgovina
Namestitveni program
First line user support
Napredna podpora strankam
On-site support
Zahtevki za garancijo/popravilo

Za podporo se vedno obrnite na trgovca, kjer ste kupili svoj izdelek.

Na koga se obrniti za garancijo ali popravila?

Za zahtevke za garancijo ali popravila se obrnite na svojega trgovca. Ne veste, kje ste kupili svoj izdelek? Ustvariteservice request (zahtevek za storitev) za povezavo s prvotnim trgovcem na podlagi serijske številke, mi pa vam bomo vzpostavili stik z njim

Want to become a Victron Professional?

Novi distributerji, trgovci, proizvajalci originalne opreme ali instalaterji se lahko obrnejo na Lokalna prodajna ekipa Victroniz vaše regije, da vidite, katere možnosti najbolje ustrezajo vašim potrebam.

Man working on Victron equipment

Why Victron Energy?

Victron Energy has a wide range of modular connected products that deliver energy on time, every time. Victron equipment lives up to their specifications, both in terms of performance and expected life cycle (when used as designed). Our 5 year warranty and fair and fast repair policies mean your investments are protected and under most circumstances, won’t let you down.

Our global network of highly trained distributors, installers and service partners are always on hand to help. From stock advice, installation recommendations, after-care and technical support. With the Victron Energy team, their partners and community you can always be sure the power of know how is by your side.

Thanks to our customer feedback loop, data and knowledge sharing, we innovate 24/7. We are powered by know-how, it keeps us going and our users going - ensuring investment returns for years to come.

Powered by know how

Victron Energy
Energy. Anytime. Anywhere.