Terenski preizkus: PV moduli

Primerjava v resničnem svetu med enojnimi, poli, PERC in dvojnimi PV moduli.

Skupni izkoristek sončne energije: --
S
Skupni izkoristek sončne energije: --
S
Skupni izkoristek sončne energije: --
S
Skupni izkoristek sončne energije: --
S
Skupni izkoristek sončne energije: --
E
Skupni izkoristek sončne energije: --
W
Romunija
--
--
Datum namestitve: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Obsevanje

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 15/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9025 kWh
Split-cell: 9400 kWh
Poly: 9008 kWh
Perc: 9358 kWh

Nazaj k rezultatom

Nalaganje...

S kom vstopiti v stik

Naši različni tipi trgovcev

S pomočjo skrbno izbranih spletnih trgovcev, nudi Victron Energy storitve po vsem svetu. Prizadevamo si zagotoviti vedno najboljšo obveščenost in storilnost na najboljši možen način. Vsi naši trgovci so usposobljeni, da pretvorijo vaše konkretne potrebe v učinkovite rešitve. Najboljša oseba, s katero stopite v stik, bo odvisna od vaših trenutnih in prihodnjih potrebah po storitvi.

Guy explaining Victron gear to someone else

Za pravo rešitev vprašajte naše trgovce

Victron Energy nudi eno največjih ponudb izdelkov na tržišču. Imamo več kot 750 profesionalnih zastopnikov po vsem svetu. Zagotovijo vam lahko najboljše rešitve z električno energijo, ne glede na izziv.

Trgovci Victron Energy vam vedno z veseljem pomagajo in vam s predanostjo nudijo pravi nasvet, tudi če imate kaj drugega v mislih. Naredili bodo vse, da boste zadovoljni in da bodo vaše naložbe varne za prihodnja leta.

Za nasvet ali hiter pregled, se obrnite na naše lokalne strokovnjake, vključno s spletnimi trgovinami*.

Zakaj podjetje Victron Energy?

Victron Energy ima široko ponudbo modularno povezanih izdelkov, ki vedno pravočasno dobavijo električno energijo. Oprema Victron izpolnjuje svoje specifikacije, tako glede zmogljivosti kot pričakovanega življenjskega cikla (če se uporablja, kot je zasnovano). Naša 5-letna garancija ter pravila poštenih in hitrih popravil pomenijo, da so vaše naložbe zaščitene in v večini primerov vas ne bodo razočarale.

Naše globalno omrežje visokokvalificiranih distributerjev, monterjev in servisnih partnerjev je vedno na voljo za pomoč. Od nasvetov o zalogi, priporočil za namestitev, naknadne oskrbe in tehnične podpore. Z ekipo Victron Energy, njihovimi partnerji in skupnostjo ste lahko vedno prepričani, da je moč znanja in izkušenj na vaši strani.

Zahvaljujoč povratnim zankam, izmenjavi podatkov in znanja, smo vpeljali novosti 24/7. Nas in naše stranke poganja in vodi moč znanja in izkušenj – kar nam zagotavlja donosnost naložb za prihodnja leta.

S pogonom znanja in izkušenj