Terenski preizkus

PV Modules

Primerjava v resničnem svetu med enojnimi, poli, PERC in dvojnimi PV moduli.

Realtime data
-- -- Lokalni čas
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Obsevanje
Romunija
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

* To jeterenski preizkus in rezultati so specifični za to namestitev na tej lokaciji,Raziščite, katera je najboljša rešitev za vaše stanje, saj se lahko rezultati razlikujejo glede na vplive okolja.

Usposabljanje

Victron Online Training (Spletno usposabljanje Victron) vam dahe priložnost za učenje v vašem tempu in na zahtevo. Vsak videoposnetek za usposabljanje ima izpit, ki dopolnjuje učno uro in po vsakem uspešno opravljenem izpitu boste dobili “Potrdilo o opravljenem tečaju”. Učne ure in izpiti so brezplačni in ko se enkrat prijavite, boste lahko izbirali tečaj, ki vam najbolje ustreza ali dokončali vse razpoložljive tečaje. Predenpregledate tečaje, se lahko prijavite tukaj..

Live in person Victron Events (Victron dogodki v živo) so tudi neprecenljivi vir za usposabljanje izdelkov Victron. Imeli boste priložnost, da se srečate z drugimi strokovnjaki iz industrije in se seznanite z opremo. Victron nudi tudi spletne seminarje ki jih običajno v živo predstavijo vodje prodaje podjetja Victron.

Nekateri posnetki spletnih seminarjev so na voljo vsem in so na voljo v preteklih posnetkih spletnih seminarjev (Webinar Past Recordings)..

Za vsa usposabljanja podjetja Victron je potreben brezplačen račun Victron Professional, ki ga lahko ustvarite tukaj..

spletne seminarje

Filtriraj po jeziku

Iskanje vaše države..

Dogodki

Filtriraj po državi

Iskanje vaše države..

Filtriraj po jeziku

Iskanje vaše države..