Terenski preizkus: PV moduli

Primerjava v resničnem svetu med enojnimi, poli, PERC in dvojnimi PV moduli.

Skupni izkoristek sončne energije: --
S
Skupni izkoristek sončne energije: --
S
Skupni izkoristek sončne energije: --
S
Skupni izkoristek sončne energije: --
S
Skupni izkoristek sončne energije: --
E
Skupni izkoristek sončne energije: --
W
Romunija
--
--
Datum namestitve: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Obsevanje

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

Pomorski trg

Energija, ki vas popelje do obzorja in naprej.

Ne glede, ali greste na krajši ribolov ali imate namen pluti čez ocean, boste potrebovali zanesljivo električno energijo, da boste v svoji pustolovščini kar se da uživali. Pri podjetju Victron ne verjamemo, da je zanesljivost dovolj. Namesto tega verjamemo v optimalno energijo. Menimo, da čoln potrebuje inteligentno električno omrežje, ki se prilagaja vsem izzivom, s katerimi se srečujete. Z neprimerljivo zanesljivostjo, brez truda in najugodnejšo ponudbo. Temu pravimo optimalna energija.

Optimalna energija za vse

Pri podjetju Victron boste našli celoten razpon najsodobnejših izdelkov, ki lahko izpolnijo vse zahteve. Vsak od njih se lahko prilagodi vašim posebnim potrebam. Možnosti so neskončne, vendar navajamo tukaj nekaj primerov:

Tipična morska vprašanja

In kako jih rešujemo

Ker smo sami mornarji na oceanu, nam je energije na morju zelo dobro poznana. V zadnjih 45-letih smo s svojimi strankami tesno sodelovali pri ustvarjanju še boljših pomorskih rešitev.

01

Omejena električna energija z obrežja,
maksimalno udobje

Po dolgem dnevu jadranja boste morda želite vklopiti grelnik. Prižgati kavni aparat. Uporabiti mikrovalovko. Še preden trenete, raznese varovalko z električno energijo z obrežja. PowerAssist preprečuje preobremenitve, pri čemer uporablja akumulator kot vmesni polnilnik med konično porabo električne energije. In še opazili ne boste.

02

Slaba električna energija,
nemoteno delovanje

V prenapolnjenih pristaniščih lahko naletite na močne padce napetosti pri električni energiji z obrežja. Nekateri generatorji imajo težave pri ustvarjanju ustreznega izmeničnega toka. Inverter/polnilniki Victron so na dobrem glasu zaradi izjemne odpornosti. Te težave odpravijo, slabo električno energijo spremenijo v popolno električno energijo.

03

Več energije,
manjši generator

Gorivo lahko predstavlja velik del vašega proračuna. Izdelki Victron optimizirajo uporabo generatorja in zmanjšujejo njegov čas delovanja. Pogosto se lahko odločite za manjši generator. To pomeni prihranek pri namestitvi, vzdrževanju in stroških goriva.

04

Ne najugodnejše sonce,
optimalen izkoristek solarnega panela

Solarne panele v pomorskem okolju spremljajo posebni izzivi: za namestitev opreme je na voljo omejen prostor in senca. Njihova učinkovitost se nenehno spreminja. Solarni krmilniki Victron uporabljajo izredno hitro točko največje moči sledenja, da izkoristijo vsako kapljico električne energije iz vaših panelov.

05

Nismo vedno tam,
vedno popoln nadzor

Ne glede, ali ste na krovu ali doma, vedno boste imeli popoln nadzor nad našimi povezanimi pametnimi izdelki. Takoj lahko vidite, kakšno je stanje električne energije. In od doma lahko celo odpravljate opozorila.

Naši električni sistemi nam omogočajo, da ostanemo za dalj časa brez omrežja, medtem ko živimo udobno in delamo na daljavo na krovu našega plavajočega doma.

Vodoodporni akumulatorski polnilniki in DC/DC pretvorniki uresničujejo brezskrben tekmovalni ribolov.

Med jadranjem okoli sveta je ključnega pomena obnovljiva, zanesljiva električna energija na krovu.

Posadka Stødig
Jezik Leandri
Jon Sanders
Ustanovitelji pobude Arktični rešilni čoln
Tekmovalka ribolova na ostriže - Svetovna ribiška liga
Svet je objadral 10 krat, ustanovitelj pobude Ocean brez plastike
Ogled primera Ogled primera Ogled primera

Zdi se, da vaš brskalnik ne podpira najnovejših tehnologij, da bi si ta razdelek pravilno ogledali, zato razmislite o uporabi sodobnega brskalnika.

Potopite se v svet morske energije

Poiščite svojega lokalnega prodajalca

Naša dobro uveljavljena mreža lokalnih strokovnjakov podjetja Victron je namenjena iskanju optimalne rešitve za vaš izziv.

Zanesite se na našo storitev po vsem svetu

Pri podjetju Victron nam je pomembno, da strankam nudimo hitro in dosledno storitev ter podporo. Zato naša svetovna mreža strokovnjakov podjetja Victron zagotavlja najvišjo raven tehničnega znanja in izkušenj ter se zavezuje, da bo opravila popravila kakor hitro je mogoče.

Zato lahko začnete ali nadaljujete svoje potovanje, kamorkoli ste že namenjeni.