terenski preizkus

PV moduli

Primerjava v resničnem svetu med enojnimi, poli, PERC in dvojnimi PV moduli.

Podatki v realnem času
-- -- lokalni čas
Datum namestitve: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Obsevanje
Romunija
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Skupni izkoristek sončne energije: --

Split-cell

2500Wp --
Skupni izkoristek sončne energije: --

Poly

2500Wp --
Skupni izkoristek sončne energije: --

PERC

2500Wp --
Skupni izkoristek sončne energije: --

* To jeterenski preizkus in rezultati so specifični za to namestitev na tej lokaciji,raziščite, katera je najboljša rešitev za vaše stanje, saj se lahko rezultati razlikujejo glede na vplive okolja.

Podpora

Garancija in popravila

Po desetletjih obvladovanja energetskih izzivov z inovacijami, vemo, kako ustvariti široko ponudbo robustno povezanih izdelkov, ki delujejo tudi v najostrejših podnebjih. Navedeno vam bo v kombinaciji z našo standardno 5-letno garancijo zagotovilo brezskrbnost več let. Če se kljub temu pojavijo težave, pa ste lahko prepričani, da so naše hitre in pravične storitve popravil, ki jih ponujamo prek naše globalne trgovske mreže, vedno na vaši strani.
warranty

5-letna garancija

Možnost podaljšanja na 10 let

Podjetje Victron Energy nudi 5-letno standardno garancijo na napajalne izdelke*. Z dodatnimi 10 % začetne naložbe jo lahko podaljšate na 10 let. Za dodatne informacije se obrnite na svojega trgovca ali pa oddajte zahtevek za podporo trgovca v zvezi z garancijskimi primeri. * razen za naše akumulatorje: za svinčeno-kislinske akumulatorje ponujamo 2-letno, za litijeve pa 3-letno garancijo.

Popravila

Globalna servisna mreža

Our authorised dealers are responsible to provide you with instructions for a fast and efficient repair. They can rely on our large, worldwide repair network that covers even the most remote areas with a fast and fair service.