Terenski preizkus: PV moduli

Primerjava v resničnem svetu med enojnimi, poli, PERC in dvojnimi PV moduli.

Skupni izkoristek sončne energije: --
S
Skupni izkoristek sončne energije: --
S
Skupni izkoristek sončne energije: --
S
Skupni izkoristek sončne energije: --
S
Skupni izkoristek sončne energije: --
E
Skupni izkoristek sončne energije: --
W
Romunija
--
--
Datum namestitve: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Obsevanje

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

Gospodarska vozila

S pogonom znanja in izkušenj.

Injured person put into an ambulance

Gospodarska vozila

Kako najbolje napajati svoje mobilno podjetje?

Rešitev podpirata znanje in izkušnje. Z več kot 45 letnimi izkušnjami smo se naučili, kako uravnotežiti kakovost in ceno, ne da bi pri tem ogrozili zmogljivost. Naše stranke cenijo zagotovilo in zanesljivost, ki jih zagotavljajo naše rešitve z električno energijo. Vedo, da ne iščemo bližnjic, vedo, da je naše družinsko podjetje zgrajeno na temelju zaupanja, na katerega se lahko vedno zanesejo.
Icon of a car
Dokazana robustna avtomobilska tehnologija
Icon showing Victron products
Popolna ponudba za vse izzive
5 years warranty
5 let garancije na strojno opremo
Icon of a lightbulb
45 let znanja in izkušenj
Icon of a globe
Podpora po vsem svetu
Tools in the back of a service van

Prava orodja.

Prave naložbe.

Pravo orodje za delo si zasluži pravi sistem električne napajanja na vozilu. Takšno, ki naredi točno to, kar potrebujete, ko to potrebujete. Takšno, ki vedno znova izpolnjuje svoje specifikacije. Po 45-letih reševanja problemov in inovacijah vemo, kaj pomeni živeti po najvišjih standardih. Naše obsežno znanje in izkušnje v avtomobilskem sektorju pomenijo, da samozavestno zagotavljamo 5-letno garancijo, zadovoljstvo končnih uporabnikov in zanesljive naložbe za prihajajoča leta.

Popoln nadzor od kjerkoli.

Nove priložnosti povsod.

Customer using VictronConnect app

Whether your ‘tool' of choice is an ambulance, mobile traffic sign or TV-broadcast station, you always want to be in complete control of your power situation. Thanks to the know-how that powers our connected products, you can monitor your vehicles, optimise your systems and resolve challenges from our App from wherever you are. Our remote monitoring solutions offer new business opportunities for service professionals, such as pro-active service and maintenance contracts.

Rešitve

Z Victron Energy imate na voljo eno najširših ponudb opreme za oskrbo z električno energijo za napajanje vaših genialnih del. Naše najnovejše rešitve obravnavajo najbolj tipične avtomobilske težave in jih je mogoče prilagoditi vašim posebnim zahtevam. Možnosti so neskončne, za začetek navajamo tukaj nekaj primerov:

Tipične strokovne avtomobilske težave

Kako jih rešiti.

Naša ekipa strokovnjakov je vedno v tesnem stiku z našimi strankami. V zadnjih 45-letih smo se v celoti seznanili z avtomobilsko električno energijo. Ta tesni delovni odnos nam je pomagal ustvariti nekaj najboljših rešitev na področju avtomobilske električne energije, ki je danes na voljo.

01

Vedno vklopljen.
Vedno pripravljen.

Ko lahko sekunde rešijo življenje, ni mogoče podcenjevati pomena zanesljivega mobilnega sistema električne energije. Naši robustni sistemi vedno znova zagotavljajo neprimerljivo zanesljivost. To zaznamuje naše vodilno mesto na svetovnem trgu opreme z oskrbo z električno energijo za rešilna vozila. Naša celotna modularna ponudba je zgrajena z enako kakovostjo, in če je vaš sistem reševalno vozilo ali tovornjak za sladoled, boste z Victron Energy vedno pripravljeni na akcijo.

02

Konične moči
Pravilno gnani.

Profesionalna električna orodja lahko zahtevajo začasne sunke konične moči, zlasti ob zagonu. Vsi inverterji Victron Energy za poklicne dolžnosti imajo zelo visoko zmogljivost konične moči, ki je v povprečju dvakrat večja od specifikacij za neprekinjeno napajanje. Tehnologija čistega sinusnega vala varno napaja občutljivo elektroniko, kot so računalniki. To pomeni, da lahko brez težav napajate katero koli obremenitev, kadarkoli, od kjerkoli.

03

Pametni alternatorji.
Pametnejše polnjenje.

Motorji Euro 5/6 so nov standard v poslovnem voznem parku, ki so opremljeni s pametnimi alternatorji (s spremenljivo napetostjo), ki nadzorujejo izhodni signal glede na delovne pogoje vozila. Zaradi tega niso uspešni pri polnjenju sekundarnega akumulatorskega sistema na uporabno raven. Naša široka izbira DC-DC polnilnikov in izdelkov Smart BMS zagotavlja, da se lahko tako svinčeno-kislinski in litijevi servisni akumulatorji pravilno polnijo, ne da bi poškodovali pametnega alternatorja ali akumulatorjev. Pravzaprav lahko z Victron Energy varno kombinirate kateri koli alternator s katerim koli servisnim akumulatorjem.

04

Akumulatorji.
Akumulatorji z dolgo življenjsko dobo.

Zahvaljujoč 45-letnemu razvoju strokovnega znanja akumulatorjev, nudijo naši izdelki odlično zaščito in največjo nego. Uporabljajo najbolj prilagodljive algoritme polnjenja za vse vrste akumulatorjev z dolgo življenjsko dobo. Victron Energy nudi akumulatorje profesionalne kakovosti z visokimi zmogljivostmi, ki so temeljito preizkušene. Naši podatkovni listi nudijo celovito sliko zmogljivosti in pričakovano življenjsko dobo zasnove cikla, kar pomeni, da na tej poti ni nobenih naložbenih presenečenj.

05

Ne najugodnejše sonce,
optimalen izkoristek solarnega panela.

Solarne panele na vozilu spremljajo posebni izzivi: prostor je pogosto omejen in na cesti se sence hitro spreminjajo. Zato se učinkovitost solarne energije nenehno spreminja. Solarni krmilniki Victron Energy uporabljajo izredno hitro točko največje moči sledenja, da izkoristijo vsako kapljico električne energije iz vaših panelov. Sončna energija ohranja akumulatorje pripravljene na delovanje in zmanjšuje potrebo po električni energiji, ki jo proizvaja vaš motor.

06

Več energije,
manjši generator.

Gorivo lahko predstavlja velik del vašega proračuna. Izdelki Victron Energy optimizirajo uporabo generatorja in zmanjšujejo njegov čas delovanja. Pogosto se lahko odločite za manjši generator. To pomeni prihranek pri namestitvi, vzdrževanju in stroških goriva.

Read more
Read less

Smart BMS CL 12/100

Orion TR Smart DC-DC Charger

Varno združite kateri koli alternator s pametnimi litijevimi akumulatorji Smart

Kompakten sistem za upravljanje akumulatorjev in integriran omejevalnik toka v enem

Varno združite kateri koli alternator s katerim koli servisnim akumulatorjem

Profesionalni 3-stopenjski prilagodljiv DC-DC polnilnik

Specs