Terenski preizkus: PV moduli

Primerjava v resničnem svetu med enojnimi, poli, PERC in dvojnimi PV moduli.

Skupni izkoristek sončne energije: --
S
Skupni izkoristek sončne energije: --
S
Skupni izkoristek sončne energije: --
S
Skupni izkoristek sončne energije: --
S
Skupni izkoristek sončne energije: --
E
Skupni izkoristek sončne energije: --
W
Romunija
--
--
Datum namestitve: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Obsevanje

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

Naprava Smart BMS 12/200 je sistem vse v enem za upravljanje akumulatorjev za pametne akumulatorje Victron z litij železovim fosfatom (LiFePO4). Zasnovan je bil posebej za 12 V sisteme z 12 V alternatorjem, npr. v vozilih in čolnih.

Združuje omejevalnik toka, združevalnik akumulatorjev in zaščitnik akumulatorja v robustni in kompaktni rešitvi ter omogoča varno povezavo katere koli velikosti 12 V alternatorja (in zagonskega akumulatorja), obremenitev in polnilnikov za pametne litijeve akumulatorje.

Smart BMS 12/200 spremlja in ščiti vsako posamezno akumulatorsko celico v akumulatorju (ali enoti akumulatorja) in bo v primeru akumulatorja z nizko in visoko napetostjo ali previsoke temperature odklopil alternator, napolnil vire ali upore z enosmernim tokom.

Namenska povezava alternatorja zagotavlja omejitev toka in enosmerni promet iz alternatorja v akumulator, tako se lahko alternator poljubne velikosti (in zagonski akumulator) varno poveže s pametnim litijevim akumulatorjem (ali enoto akumulatorja) in zagonski akumulator je tako zaščiten pred pretiranim izpustom.

BMS je opremljen tudi z Bluetooth-om za spremljanje in konfiguracijo, konektorjem za daljinski vklop in izklop, za izklop BMS (in sistema) prek daljinskega stikala, in kontaktom s pred-alarmom, da pošlje opozorilni signal preden bo BMS odklopil akumulatorje iz sistema.

Downloads & Support

Poiščite v bližini prodajalca Victron Energy

Poiščite prodajalca