Terenski preizkus

PV Modules

Primerjava v resničnem svetu med enojnimi, poli, PERC in dvojnimi PV moduli.

Realtime data
-- -- Lokalni čas
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Obsevanje
Romunija
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

* To jeterenski preizkus in rezultati so specifični za to namestitev na tej lokaciji,Raziščite, katera je najboljša rešitev za vaše stanje, saj se lahko rezultati razlikujejo glede na vplive okolja.

Naprava Smart BMS 12/200 je sistem vse v enem za upravljanje akumulatorjev za pametne akumulatorje Victron z litij železovim fosfatom (LiFePO4). Zasnovan je bil posebej za 12 V sisteme z 12 V alternatorjem, npr. v vozilih in čolnih.

Združuje omejevalnik toka, združevalnik akumulatorjev in zaščitnik akumulatorja v robustni in kompaktni rešitvi ter omogoča varno povezavo katere koli velikosti 12 V alternatorja (in zagonskega akumulatorja), obremenitev in polnilnikov za pametne litijeve akumulatorje.

Smart BMS 12/200 spremlja in ščiti vsako posamezno akumulatorsko celico v akumulatorju (ali enoti akumulatorja) in bo v primeru akumulatorja z nizko in visoko napetostjo ali previsoke temperature odklopil alternator, napolnil vire ali upore z enosmernim tokom.

Namenska povezava alternatorja zagotavlja omejitev toka in enosmerni promet iz alternatorja v akumulator, tako se lahko alternator poljubne velikosti (in zagonski akumulator) varno poveže s pametnim litijevim akumulatorjem (ali enoto akumulatorja) in zagonski akumulator je tako zaščiten pred pretiranim izpustom.

BMS je opremljen tudi z Bluetooth-om za spremljanje in konfiguracijo, konektorjem za daljinski vklop in izklop, za izklop BMS (in sistema) prek daljinskega stikala, in kontaktom s pred-alarmom, da pošlje opozorilni signal preden bo BMS odklopil akumulatorje iz sistema.

Prenosi

Najdite prodajalca izdelkov Victron Energy blizu vas.

Poiščite trgovca