field test

PV Modules

A real world comparison between Mono, Poly, PERC and Dual PV Modules.

Realtime data
-- -- local time
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Irradiance
Romania
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location, please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Naprava Smart BMS CL 12/100 je sistem za upravljanje akumulatorjev za pametne akumulatorje Victron Smart z litij-železo fosfatom (LiFePO4). Zasnovana je bila posebej za 12V sisteme z 12V alternatorjem.

BMS CL 12/100 spremlja in varuje vsako posamezno akumulatorsko celico znotraj akumulatorja (ali enote akumulatorja) in bo izklopil alternator, napolnil vire ali enosmerne obremenitve v primeru nizke napetosti akumulatorja, visoke napetosti akumulatorja ali previsoke temperature.

Namenski vhod alternatorja zagotavlja omejitev toka in enosmerni promet iz alternatorja v akumulator, tako se lahko alternator poljubne velikosti (in zagonski akumulator) varno poveže z litijevim akumulatorjem ali akumulatorji Smart.

BMS je opremljen tudi s konektorjem za daljinski vklop in izklop, za izklop BMS (in sistema) prek daljinskega stikala, in kontaktom s pred-alarmom, da pošlje opozorilni znak preden bo BMS odklopil akumulatorje iz sistema.


Prenosi

Najdite prodajalca izdelkov Victron Energy blizu vas.

Poiščite trgovca