To spletno stran poganja samo sončna energija.

Preizkusite VRM
Skupno proizvedene elektrike s sončno energijo
MWh
W
Izkoristek sončne energije

Polnilnik Centaur

12/24 V

Polnilci

Nova paleta polnilnikov Centaur družbe Victron Energy je bila zasnovana, da postane izdelek, ki se uporablja po vsem svetu. Univerzalna skladnost in specifikacije vhodov/izhodov so ključne značilnosti nove palete uveljavljenega nizozemskega proizvajalca. Paleta modelov Centaur je zasnovana za skladnost z zahtevami certifikatov CE za Evropo in UL za ZDA, ponuja pa samodejen vhod, ki pokriva 90–265VAC 50/60 Hz, kar pomeni, da je modele Centaur mogoče uporabljati povsod po svetu.

Ključnega pomena je, da bo paleta modelov Centaur ohranjala polno izhodno moč v celotnem obsegu – nekaj, kar drugi modeli z univerzalnim vhodom ne morejo zagotoviti. Model Centaur bo deloval tudi na vhodu 90–400VDC, zaradi česar bo popoln polnilni DC-DC pretvornik v dizelskem električnem sistemu. Druge lastnosti vključujejo popolnoma samodejno tristopenjsko funkcijo polnjenja, ki vsakič zagotovi polnost akumulatorjev, in tri izolirane izhode za polnjenje za konfiguracije z več akumulatorji, ki pokrivajo potrebe tipičnih instalacij.

Ponudba pokriva 12 V in 24 V modele od 16 A do 100 A. Dejstvo, da je isti izdelek primeren za vsako plovilo, ne glede na predviden trg ali na to, kje bo plovilo potovalo, predstavlja veliko prednost tako za izdelovalca plovil kot za lastnika. Ker se zavedamo občutljivosti na cene na tem konkurenčnem trgu, ena paleta modelov za vse trge pomeni tudi bolj konkurenčne cene. Ta paleta modelov je celovita, konkurenčna in združljiva z vsemi sistemi, ne glede na to, kje na svetu se bodo ti modeli uporabljali. Pri tem so lastnosti znamke Victron Energy zagotovljene.

Preberite celoten opis Skrij informacije