Terenski preizkus: PV moduli

Primerjava v resničnem svetu med enojnimi, poli, PERC in dvojnimi PV moduli.

Skupni izkoristek sončne energije: --
S
Skupni izkoristek sončne energije: --
S
Skupni izkoristek sončne energije: --
S
Skupni izkoristek sončne energije: --
S
Skupni izkoristek sončne energije: --
E
Skupni izkoristek sončne energije: --
W
Romunija
--
--
Datum namestitve: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Obsevanje

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

Orion XS, zasnovan od začetka, na novo opredeljuje prilagodljivo polnjenje DC-DC. Za uporabo v sistemih z vojnim akumulatorjem, napolnjenima z (pametnim) alternatorjem. Ta naprava ne zagotavlja samo vrhunske zmogljivosti, ampak tudi varnost vašega sistema.

Ostanite na čelu z nastavljivimi vhodnimi in izhodnimi tokovi in bodite prepričani, da bo vaš Orion Xs deloval s polno zmogljivostjo do 40 °C. Inovativna tehnologija hlajenja aluminijastega tiskanega vezja zagotavlja osupljivo 98-odstotno učinkovitost brez potrebe po ventilatorjih.

Kot sestavni del vašega sistema Victron, nudi Orion Xs popolne zmogljivosti (daljinskega) spremljanja in nadzora, kar vam omogoča popoln nadzor nad vašo napravo in sistemom.

  • Popolnoma nastavljiva
  • Zaznavanje zaustavitve motorja
  • Pametni algoritmi polnjenja
  • Učinkovito hlajenje
  • Deluje z VictronConnect
  • Možnost nadzora na daljavo

Nastavljivo polnjenje

Natančno nastavite vhodni in izhodni tok z enostavnimi upravljalniki. To pomaga zaščititi alternatorje pred preobremenitvijo in pravilno napolniti servisni akumulator, zlasti v primeru inteligentnih alternatorjev.

Vzporedno za povečanje izhodnega toka

Vzporedno lahko povežete neomejeno število naprav Orion XS. Tako lahko prilagodite izhodni tok zahtevam vašega sistema.

Združljivost pametnega alternatorja

Z vgrajenim zaznavanjem izklopa motorja Orion XS zagotavlja, da polnilnik črpa energijo le, ko motor deluje. Pomaga tudi pri pridobivanju ustreznega polnilnega toka iz inteligentnih alternatorjev, ki jih najdemo v motorjih Euro 5 in Euro 6.

Prilagodljiv algoritem za polnjenje

Orion XS vključuje prilagodljive algoritme polnjenja in 8 prednastavljenih načinov polnjenja baterije. Pri svinčeno-kislinskih akumulatorjih te nastavitve zagotavljajo optimalne čase absorpcije tako za plitka kot globoka praznjenja.

Popolna elektronska zaščita

Naprava Orion XS je opremljena s celovito elektronsko zaščito pred preobremenitvijo, kratkim stikom in previsokimi temperaturami. Ko doseže najvišjo temperaturo izdelka, samodejno zmanjša izhodno moč.

Izklop pri nizki temperaturi in zaščita pred podnapetostjo

Da bi preprečili poškodbe litijevih akumulatorjev, se polnilnik samodejno izklopi pri nizkih temperaturah in ko vhodna napetost pade pod vrednost zaklepanja, ki jo lahko konfigurira uporabnik, in tako zaščiti zagonski akumulator pred globoko izpraznitvijo.

Prah in vodoodpornost

Orion XS je zasnovan tako, da je odporen na prah in onesnaženje vode, in ima klasifikacijo IP65.

VictronConnect

VictronConnect vam omogoča, da dobite informacije o stanju v živo in konfiguriranje vseh izdelkov Victron, ki imajo vgrajen Bluetooth ali so povezani s pametnim zaščitnim ključem VE.Direct Bluetooth.

Downloads & Support

Poiščite v bližini prodajalca Victron Energy

Poiščite prodajalca