To spletno stran poganja samo sončna energija.

Preizkusite VRM
Skupno proizvedene elektrike s sončno energijo
MWh
W
Izkoristek sončne energije

Naprava MultiPlus-II združuje funkcije naprave MultiPlus in MultiGrid.

Ima vse značilnosti naprave MultiPlus in možnost zunanjega tokovnega pretvornika za izvedbo funkcij PowerControl in PowerAssist ter za optimizacijo samoporabe z zunanjim zaznavanjem toka (maks. 32A).

Ima tudi vse značilnosti naprave MultiGrid z vgrajenim proti-otočnim sistemom in zelo dolgim seznamom homologacij držav.

Opomba: za kratek čas se je ta izdelek imenoval MultiGrid-II.

Modeli: 3000VA - 5000VA

PowerAssist

Naprava MultiPlus-II bo preprečila preobremenitev omejenega vira izmeničnega toka, kot je povezava z generatorjem ali obrežjem. Najprej se bo polnjenje akumulatorja samodejno zmanjšalo, v nasprotnem primeru bi prišlo do preobremenitve. Druga raven bo povečala izhod generatorja ali oskrbo z obrežja z električno energijo iz akumulatorja.

ESS: sistemi za shranjevanje energije

Naprava MultiPlus-II je ključni del sistema Victron ESS, ki zagotavlja prilagodljivost za združitev s solarnimi polnilniki MPPT ali omrežno povezanimi PV inverterji. Za primere in podrobnejše informacije si oglejte priročnik ESS.

Neprekinjen izmenični tok (funkcija UPS)

V primeru izpada omrežja, ali če je povezava z generatorjem ali obrežjem prekinjena, se inverter v napravi Multi samodejno aktivira in prevzame napajanje s priključenimi obremenitvami. To se zgodi tako hitro (manj kot 20 milisekund), da bodo računalniki in druga elektronska oprema še naprej delovali brez prekinitve.

Daljinsko spremljanje in nadziranje

Pri povezavi z napravo GX (npr. Cerbo GX) lahko spremljate in nadzorujete vašo napravo Multi in sistem ali sisteme lokalno (LAN) ali daljinsko prek interneta od koder koli po svetu z brezplačno aplikacijo VRM in brezplačnim spletnim portalom VRM. Dostopate lahko prek telefona, tablice, prenosnika ali osebnega računalnika za številne operacijske sisteme. Ravni nadzora so brezmejne, od prilagajanja vaše naprave Multi do samodejnega nadzora pomožnega generatorja in več…"

Prenosi

Najdite prodajalca izdelkov Victron Energy blizu vas.

Poiščite trgovca