Terenski preizkus: PV moduli

Primerjava v resničnem svetu med enojnimi, poli, PERC in dvojnimi PV moduli.

Skupni izkoristek sončne energije: --
S
Skupni izkoristek sončne energije: --
S
Skupni izkoristek sončne energije: --
S
Skupni izkoristek sončne energije: --
S
Skupni izkoristek sončne energije: --
E
Skupni izkoristek sončne energije: --
W
Romunija
--
--
Datum namestitve: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Obsevanje

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

Integracija naprav GX v pomorski MFD omogoča preprosto povezavo večfunkcijskega zaslona s srcem vašega napajalnega sistema kot so Cerbo GX ali MultiPlus-II, ki omogoča GX. Ko se povežete, lahko preprosto spremljate in nadzorujete napajalni sistem vašega čolna na steklenem poveljniškem mostu. Oglejte si, kaj lahko še storite z našimi pomorskimi rešitvami z električno energijo.

Vpogled v realnem času, popoln nadzor

Spremljajte obremenitve AC/DC, energijo z obrežja in stanje generatorja, ali v trenutku preverite akumulatorje. Ko s pomola zapustite čoln, enostavno nadzirajte omejitev vhodnega toka energije z obrežja ali vklopite, izklopite vaš pretvornik ali pa ga nastavite samo na polnilnik. Odprite daljinski upravljavec Victron za popoln nadzor nad celotnim sistemom. Vse skozi intuitiven in čist vmesnik

Celovit vpogled v več akumulatorjev

Naši polnilniki dobro skrbijo za vaše akumulatorje na krovu. Z MFD-jem imate podroben vpogled v vse: preverite stanje napolnjenosti v odstotkih več akumulatorjev vašega servisnega akumulatorja ter napetost za sekundarne akumulatorje, ki se uporabljajo za zagon motorja, premčnih bočnih propelerjev, vitel, generatorjev, itn., tako, da vam nikoli ne bo nepričakovano zmanjkalo energije.

Enostavno integriran z Garminom

Victron Energy je zdaj na voljo v večfunkcijskem zaslonu (MFD-ju) Garmin. Namestitev pa je povsem enostavna. Preprosto povežite omrežni kabel med MDF-jem in srcem rešitve Victron Energy (katerokoli napravo GX) in to je to! Samo tapnite ikono Victron, da uživate v enostavnem nadzoru, ki ga na krovu nudi Victron Energy. Priključi in uporabi, brez potrebne konfiguracije ali naročnine.

Vedno popoln nadzor z Victron Energy

Z napravo Victron Energy GX imate vedno popoln nadzor nad vašim sistemom napajanja na čolnu, ne glede kje se nahajate. Preprosto uporabite portal VictronConnect ali daljinsko spremljanje Victron (VRM) za takojšen ogled delovanja vaših (kritičnih) napajalnikov. Za optimizacijo sistema spremenite katero koli nastavitev. Spremljajte opozorila in rešite izzive na daljavo sami ali naj to stori pooblaščeni strokovnjak podjetja Victron, ki vam bo vedno z veseljem pomagal. Naredili bomo vse, da boste šli naprej. Tako boste lahko nadaljevali, kar počnete najbolje.

Downloads & Support

Poiščite v bližini prodajalca Victron Energy

Poiščite prodajalca