terenski preizkus

PV moduli

Primerjava v resničnem svetu med enojnimi, poli, PERC in dvojnimi PV moduli.

Podatki v realnem času
-- -- lokalni čas
Datum namestitve: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Obsevanje
Romunija
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Skupni izkoristek sončne energije: --

Split-cell

2500Wp --
Skupni izkoristek sončne energije: --

Poly

2500Wp --
Skupni izkoristek sončne energije: --

PERC

2500Wp --
Skupni izkoristek sončne energije: --

* To jeterenski preizkus in rezultati so specifični za to namestitev na tej lokaciji,raziščite, katera je najboljša rešitev za vaše stanje, saj se lahko rezultati razlikujejo glede na vplive okolja.

Naprava GX Tank 140 odčitava vrednosti do štiri senzorje nivoja v rezervoarju. To je dodatek k naši paleti izdelkov za spremljanje izdelkov sistema GX, od katerih je najbolj uporabljen model Cerbo GX.

Nivoji v rezervoarjih se lahko odčitajo lokalno v sistemu, glej posnetek zaslona, in na daljavo prek našega portala VRM Portal.

GX Tank 140 je združljiv s trenutnimi oddajniki (4 do 20 mA) ter napetostnimi oddajniki (0 do 10 V). Povezava z napravo GX poteka prek USB-ja, prav tako pa se napaja tudi GX Tank: dodatne napajalne žice niso potrebne.

Ožičenje oddajnika rezervoarja je nadvse preprosto: dva od štirih vhodov zagotavljata 24 V napajanje, ki napajata oddajnik. Druga dva kanala pa potrebujeta zunanje električno napajanje, in v terminal je moč, ki skupaj s taljenimi izhodi to olajša.

Zgornje in spodnje meje je mogoče nastaviti, da se omogoči uporaba oddajnikov, ki zagotavljajo le del lestvice, na primer 0 do 5 V.

Da se zagotovi stabilno odčitavanje, so odčitavanja povrečno dušena. Dušenje je mogoče nastaviti med 1 in 60 sekund.

Zaznane napake senzorjev in problemi z ožičenjem: alarm se sproži, ko so vrednosti izven območja.

Za aplikacije v pomorstvu lahko naprava GX pošlje te nivoje rezervoarja v omrežje NMEA 2000, da jih lahko poberejo drugi prikazovalniki, kot je MFD.

Prenosi

Poiščite v bližini prodajalca Victron Energy

Poiščite prodajalca