terenski preizkus

PV moduli

Primerjava v resničnem svetu med enojnimi, poli, PERC in dvojnimi PV moduli.

Podatki v realnem času
-- -- lokalni čas
Datum namestitve: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Obsevanje
Romunija
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Skupni izkoristek sončne energije: --

Split-cell

2500Wp --
Skupni izkoristek sončne energije: --

Poly

2500Wp --
Skupni izkoristek sončne energije: --

PERC

2500Wp --
Skupni izkoristek sončne energije: --

* To jeterenski preizkus in rezultati so specifični za to namestitev na tej lokaciji,raziščite, katera je najboljša rešitev za vaše stanje, saj se lahko rezultati razlikujejo glede na vplive okolja.

Integracija naprav GX v pomorski MFD omogoča preprosto povezavo večfunkcijskega zaslona s srcem vašega napajalnega sistema kot so Cerbo GX ali MultiPlus-II, ki omogoča GX. Ko se povežete, lahko preprosto spremljate in nadzorujete napajalni sistem vašega čolna na steklenem poveljniškem mostu. Oglejte si, kaj lahko še storite z našimi pomorskimi rešitvami z električno energijo.

Vpogled v realnem času, popoln nadzor

Spremljajte obremenitve AC/DC, energijo z obrežja in stanje generatorja, ali v trenutku preverite akumulatorje. Ko s pomola zapustite čoln, enostavno nadzirajte omejitev vhodnega toka energije z obrežja ali vklopite, izklopite vaš pretvornik ali pa ga nastavite samo na polnilnik. Odprite daljinski upravljavec Victron za popoln nadzor nad celotnim sistemom. Vse skozi intuitiven in čist vmesnik

Celovit vpogled v več akumulatorjev

Naši polnilniki dobro skrbijo za vaše akumulatorje na krovu. Z MFD-jem imate podroben vpogled v vse: preverite stanje napolnjenosti v odstotkih več akumulatorjev vašega servisnega akumulatorja ter napetost za sekundarne akumulatorje, ki se uporabljajo za zagon motorja, premčnih bočnih propelerjev, vitel, generatorjev, itn., tako, da vam nikoli ne bo nepričakovano zmanjkalo energije.

Enostavno integriran z Garminom

Victron Energy je zdaj na voljo v večfunkcijskem zaslonu (MFD-ju) Garmin. Namestitev pa je povsem enostavna. Preprosto povežite omrežni kabel med MDF-jem in srcem rešitve Victron Energy (katerokoli napravo GX) in to je to! Samo tapnite ikono Victron, da uživate v enostavnem nadzoru, ki ga na krovu nudi Victron Energy. Priključi in uporabi, brez potrebne konfiguracije ali naročnine.

Vedno popoln nadzor z Victron Energy

Z napravo Victron Energy GX imate vedno popoln nadzor nad vašim sistemom napajanja na čolnu, ne glede kje se nahajate. Preprosto uporabite portal VictronConnect ali daljinsko spremljanje Victron (VRM) za takojšen ogled delovanja vaših (kritičnih) napajalnikov. Za optimizacijo sistema spremenite katero koli nastavitev. Spremljajte opozorila in rešite izzive na daljavo sami ali naj to stori pooblaščeni strokovnjak podjetja Victron, ki vam bo vedno z veseljem pomagal. Naredili bomo vse, da boste šli naprej. Tako boste lahko nadaljevali, kar počnete najbolje.

Prenosi

Poiščite v bližini prodajalca Victron Energy

Poiščite prodajalca