terenski preizkus

PV moduli

Primerjava v resničnem svetu med enojnimi, poli, PERC in dvojnimi PV moduli.

Podatki v realnem času
-- -- lokalni čas
Datum namestitve: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Obsevanje
Romunija
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Skupni izkoristek sončne energije: --

Split-cell

2500Wp --
Skupni izkoristek sončne energije: --

Poly

2500Wp --
Skupni izkoristek sončne energije: --

PERC

2500Wp --
Skupni izkoristek sončne energije: --

* To jeterenski preizkus in rezultati so specifični za to namestitev na tej lokaciji,raziščite, katera je najboljša rešitev za vaše stanje, saj se lahko rezultati razlikujejo glede na vplive okolja.

VE.Direct LoRaWAN modul
Z uporabo VE.Direct na LoRaWAN modul lahko na portal daljinskega upravljanja Victron povežete svoj BMV, MPPT ali inverter Phoenix. Oglejte si informacije kot sta stanje baterije ali sončna energija na namiznem računalniku ali mobilnem telefonu, kjerkoli že ste.

Spletni portal VRM

Stanje povezanih izdelkov lahko preverite na naši brezplačni spletni strani za daljinsko spremljanje: Spletni portal VRM. Za prikaz vtisa spletnega portala VRM, obiščite vrm.victronenergy.com, in uporabite gumb ‘Preizkusite naš demo’. Portal je brezplačen.

Prostrano omrežje z dolgim dometom

LoRaWAN je brezžično omrežje, ki deluje na frekvenci 868Mhz. Ima dolg domet in uporablja majhne količine energije. VE.Direct LoRaWAN modul lahko preko tega omrežja pošlje urne posodobitve podatkov. Za uporabo tega omrežja ne potrebujete naročnine. Če v svoji regiji nimate pokritosti, je mogoče dodati svoj lastni prehod.

Prenosi

Free internet connection using LoRaWAN to VRM

It's a little unfair of me to grab your attention with the 'free internet' connection and the new VE.Direct LoRaWAN module to the VRM , but it's true - no data charge. However as with everything there's always two sides to the coin - benefits to connecting products this way and some limitations. Regardless this new product might just be what you need to connect Victron products to monitor data...
Preberite več

Poiščite v bližini prodajalca Victron Energy

Poiščite prodajalca