terenski preizkus

PV moduli

Primerjava v resničnem svetu med enojnimi, poli, PERC in dvojnimi PV moduli.

Podatki v realnem času
-- -- lokalni čas
Datum namestitve: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Obsevanje
Romunija
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Skupni izkoristek sončne energije: --

Split-cell

2500Wp --
Skupni izkoristek sončne energije: --

Poly

2500Wp --
Skupni izkoristek sončne energije: --

PERC

2500Wp --
Skupni izkoristek sončne energije: --

* To jeterenski preizkus in rezultati so specifični za to namestitev na tej lokaciji,raziščite, katera je najboljša rešitev za vaše stanje, saj se lahko rezultati razlikujejo glede na vplive okolja.

Pametni vzporedni upornik SmartShunt je akumulatorski monitor vse v enem, vendar brez prikazovalnika. Kot prikazovalnik mu služi vaš telefon. Vzporedni upornik SmartShunt se prek Bluetootha poveže z aplikacijo VictronConnect na vašem telefonu (ali tablici) in lahko priročno odčitate vse nadzorovane parameter akumulatorja, kot so stanje napolnjenosti, čas trajanja, pretekle informacije in veliko več.

Pametni vzporedni upornik SmartShunt lahko povežete in ga lahko odčitate z napravo GX. Povezava s pametnim vzporednim upornikom SmartShunt se vzpostavi prek kabla VE.Direct.

Pametni vzporedni upornik SmartShunt je dobra alternativa za akumulatorski monitor BMV, zlasti za sisteme, kjer je potreben nadzor akumulatorja, vendar je zaželeno manj ožičenja in krame.
Pametni vzporedni upornik SmartShunt je opremljen z Bluetoothom, vhodom VE.Direct in povezavo, ki jo lahko uporabite za: spremljanje drugega akumulatorja, sredinsko spremljanje ali temperaturni senzor.

VictronConnect

VictronConnect vam omogoča, da dobite informacije o stanju v živo in konfiguriranje vseh izdelkov Victron, ki imajo vgrajen Bluetooth ali so povezani s pametnim zaščitnim ključem VE.Direct Bluetooth.

Prenosi

Spletno usposabljanje Victron

Če želite izvedeti več o tem izdelku, imamo na voljo tečaj spletnega usposabljanja. Usposabljanje vključuje video, povezavo do pomembnih referenčnih virov in izpit preverjanja vašega znanja. Pri uspešnem zaključku ste nagrajeni s potrdilom. Za spletno usposabljanje potrebujete brezplačen račun Victron Professional.

Poiščite v bližini prodajalca Victron Energy

Poiščite prodajalca