Terenski preizkus

PV Modules

Primerjava v resničnem svetu med enojnimi, poli, PERC in dvojnimi PV moduli.

Realtime data
-- -- Lokalni čas
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Obsevanje
Romunija
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

* To jeterenski preizkus in rezultati so specifični za to namestitev na tej lokaciji,Raziščite, katera je najboljša rešitev za vaše stanje, saj se lahko rezultati razlikujejo glede na vplive okolja.

Pametni vzporedni upornik SmartShunt je akumulatorski monitor vse v enem, vendar brez prikazovalnika. Kot prikazovalnik mu služi vaš telefon. Vzporedni upornik SmartShunt se prek Bluetootha poveže z aplikacijo VictronConnect na vašem telefonu (ali tablici) in lahko priročno odčitate vse nadzorovane parameter akumulatorja, kot so stanje napolnjenosti, čas trajanja, pretekle informacije in veliko več.

Pametni vzporedni upornik SmartShunt lahko povežete in ga lahko odčitate z napravo GX. Povezava s pametnim vzporednim upornikom SmartShunt se vzpostavi prek kabla VE.Direct.

Pametni vzporedni upornik SmartShunt je dobra alternativa za akumulatorski monitor BMV, zlasti za sisteme, kjer je potreben nadzor akumulatorja, vendar je zaželeno manj ožičenja in krame.
Pametni vzporedni upornik SmartShunt je opremljen z Bluetoothom, vhodom VE.Direct in povezavo, ki jo lahko uporabite za: spremljanje drugega akumulatorja, sredinsko spremljanje ali temperaturni senzor.

Modeli: 500A, 1000A, 2000A

VictronConnect

VictronConnect vam omogoča, da dobite informacije o stanju v živo in konfiguriranje vseh izdelkov Victron, ki imajo vgrajen Bluetooth ali so povezani s pametnim ključkom VE.Direct Bluetooth.

Prenosi

Spletno usposabljanje Victron

If you would like to know more about this product, we have an Online Training course available. Training includes a video, links to important reference resources, and an exam to test your knowledge. Successful completion is rewarded with a certificate. Online Training requires a free Victron Professional account.

Najdite prodajalca izdelkov Victron Energy blizu vas.

Poiščite trgovca