To spletno stran poganja samo sončna energija.

Preizkusite VRM
Skupno proizvedene elektrike s sončno energijo
MWh
W
Izkoristek sončne energije

Z aplikacijo VictronConnect konfigurirajte, spremljajte, posodabljajte in diagnosticirajte izdelek Victron. Na voljo za Android, iOS, Windows in macOS X.

Na izdelke Victron se lahko poveže prek Bluetooth, USB in WiFi / LAN / Internet.

Spremljajte

Vpogled v realnem času, popoln nadzor

Pridobite realni čas in pretekle podatke o katerem koli izdelku Victron prek Bluetootha, USB ali vašega lokalnega omrežja prek vaše naprave GX. VictronConnect deluje tako na vašem iOS-u in Android telefonu kot tudi na vašem prenosniku v sistemu Windows in Mac-u, vse prek intuitivnega in čistega vmesnika.

Upravljajte

Upravljajte svoje naprave z lahkoto

Poleg spremljanja, lahko svojo napravo tudi upravljate. Z aplikacijo VictronConnect lahko enostavno nadzorujete omejitev vhodnega toka za obrežje ali preklopite na vaš pretvornik. Skupaj z našim pametnim ključem VE.Bus je to idealen uporabniški vmesnik vstopne ravni za celoten sistem RV ali Marine Victron.

Konfigurirajte

Konfigurirajte

VictronConnect je popolno orodje namestitvenih programov za hitro in učinkovito konfiguriranje sistema po ožičenju.

Posodabljanje strojne programske opreme

Varno in enostavno posodabljanje strojne programske opreme

Z VictronConnect je posodobitev strojne programske opreme izdelkov Victron varna, hitra in enostavna. Ne potrebujete internetne povezave; in nobene datoteke ni potrebno izbrati ali prenesti. Preprosto se povežite z izdelkom.

VictronConnect

VictronConnect vam omogoča, da dobite informacije o stanju v živo in konfiguriranje vseh izdelkov Victron, ki imajo vgrajen Bluetooth ali so povezani s pametnim ključkom VE.Direct Bluetooth.

Prenosi

Najdite prodajalca izdelkov Victron Energy blizu vas.

Poiščite trgovca