Terenski preizkus

PV Modules

Primerjava v resničnem svetu med enojnimi, poli, PERC in dvojnimi PV moduli.

Realtime data
-- -- Lokalni čas
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Obsevanje
Romunija
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

* To jeterenski preizkus in rezultati so specifični za to namestitev na tej lokaciji,Raziščite, katera je najboljša rešitev za vaše stanje, saj se lahko rezultati razlikujejo glede na vplive okolja.

Smart BatteryProtect odklopi akumulator od nepomembnih obremenitev preden se ta popolnoma izprazni (kar bi poškodovalo akumulator) ali preden zmanjka energije za zagon motorja.

Če za programiranje Smart BatteryProtect uporabljate Bluetooth, lahko nastavite vse zahtevane stopnje vklopa/izklopa. Druga možnost je, da lahko eno od devetih prednastavljenih stopenj vklopa/izklopa nastavite s pinom za programiranje (glejte priročnik).

Po potrebi lahko Bluetooth onemogočite.

Smart BatteryProtect je enosmerna naprava. Tok lahko prenaša samo v eno smer, bodisi tok na obremenitev, bodisi tok iz polnilnika, vendar ne oba toka hkrati. Poleg tega lahko teče tok iz IN terminal v OUT terminal. V primeru uporabe z obremenitvijo, se akumulator poveže z IN terminalom in v primeru uporabe s polnilnikom, se poveže polnilnik z IN terminalom.

VictronConnect

VictronConnect vam omogoča, da dobite informacije o stanju v živo in konfiguriranje vseh izdelkov Victron, ki imajo vgrajen Bluetooth ali so povezani s pametnim ključkom VE.Direct Bluetooth.

Prenosi

Spletno usposabljanje Victron

If you would like to know more about this product, we have an Online Training course available. Training includes a video, links to important reference resources, and an exam to test your knowledge. Successful completion is rewarded with a certificate. Online Training requires a free Victron Professional account.

Najdite prodajalca izdelkov Victron Energy blizu vas.

Poiščite trgovca