To spletno stran poganja samo sončna energija.

Preizkusite VRM
Skupno proizvedene elektrike s sončno energijo
MWh
W
Izkoristek sončne energije
Nov stil naprave MultiPlus je zasnovan, da zamenja prejšnji razred naprave MultiPlus Compact. Je močan inverter s čistim sinusnim valovanjem, napreden polnilec baterij, ki ima prilagodljivo tehnologijo polnjenja in visoko hitrostno izmenično stikalo v enem kompaktnem ohišju.
Modeli: 500VA, 800VA, 1200VA, 1600VA

Neprekinjeno napajanje z izmeničnim tokom (funkcija UPS)

V případě výpadku sítě nebo při odpojení pobřežního napájení nebo generátoru se střídač v Multi zařízení automaticky aktivuje a převezme napájení na připojené zátěže. Probíhá to tak rychle (méně než 20 milisekund), že počítače a další elektronická zařízení budou stále fungovat bez přerušení.

Daljinski nadzor in krmiljenje

Nadzirajte in krmilite svojo napravo MultiPlus in sistem ali lokalno omrežje (LAN), daljinsko prek interneta kjerkoli na sveti, z uporabo brezplačne aplikacije VRM in brezplačnega spletnega portala VRM. Dostop je možen preko telefona, tabličnega računalnika, prenosnega računalnika ali preko osebnega računalnika za več operacijskih sistemov. Obstajajo brezmejne stopnje nadzora, preko reguliranega sistema Color Control GX ali Venus GX, za prilagoditev vaše naprave MultiPlus na nastavitev programa Geofence za najem vozil in še več…

Prenosi

Najdite prodajalca izdelkov Victron Energy blizu vas.

Poiščite trgovca