terenski preizkus

PV moduli

Primerjava v resničnem svetu med enojnimi, poli, PERC in dvojnimi PV moduli.

Podatki v realnem času
-- -- lokalni čas
Datum namestitve: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Obsevanje
Romunija
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Skupni izkoristek sončne energije: --

Split-cell

2500Wp --
Skupni izkoristek sončne energije: --

Poly

2500Wp --
Skupni izkoristek sončne energije: --

PERC

2500Wp --
Skupni izkoristek sončne energije: --

* To jeterenski preizkus in rezultati so specifični za to namestitev na tej lokaciji,raziščite, katera je najboljša rešitev za vaše stanje, saj se lahko rezultati razlikujejo glede na vplive okolja.

Nov stil naprave MultiPlus je zasnovan, da zamenja prejšnji razred naprave MultiPlus Compact. Je močan inverter s čistim sinusnim valovanjem, napreden polnilec baterij, ki ima prilagodljivo tehnologijo polnjenja in visoko hitrostno izmenično stikalo v enem kompaktnem ohišju.
Modeli: 500VA, 800VA, 1200VA, 1600VA

Neprekinjeno napajanje z izmeničnim tokom (funkcija UPS)

V případě výpadku sítě nebo při odpojení pobřežního napájení nebo generátoru se střídač v Multi zařízení automaticky aktivuje a převezme napájení na připojené zátěže. Probíhá to tak rychle (méně než 20 milisekund), že počítače a další elektronická zařízení budou stále fungovat bez přerušení.

Daljinski nadzor in krmiljenje

Pri povezavi z napravo GX (npr. Cerbo GX) lahko spremljate in nadzorujete vašo napravo Multi in sistem ali sisteme lokalno (LAN) ali daljinsko prek interneta od koder koli po svetu z brezplačno aplikacijo VRM in brezplačnim spletnim portalom VRM. Dostopate lahko prek telefona, tablice, prenosnika ali osebnega računalnika za številne operacijske sisteme. Ravni nadzora so brezmejne, od prilagajanja vaše naprave Multi do samodejnega nadzora pomožnega generatorja in več…"

Prenosi

Poiščite v bližini prodajalca Victron Energy

Poiščite prodajalca