To spletno stran poganja samo sončna energija.

Preizkusite VRM
Skupno proizvedene elektrike s sončno energijo
MWh
W
Izkoristek sončne energije
MultiPlus, kot nakazuje ime, je kombiniran inverter in polnilec v enem elegantnem paketu. Njegove številne funkcije vključujejo inverter s čistim sinusnim valovanjem, prilagodljivo polnjenje, hibridno tehnologijo PowerAssist in več funkcij sistemske integracije.
Modeli: 800VA, 1200VA, 1600VA, 2000VA, 3000VA, 5000VA

Edinstvena funkcija PowerAssist

MultiPlus bo preprečila preobremenitev omejenega vira izmeničnega toka, kot je povezava električnega omrežja z generatorjem ali kopnim. Najprej bo samodejno zmanjšal polnjenje akumulatorja, ki bi drugače povzročilo preobremenitev. V drugi stopnji bo z električno energijo iz akumulatorja povečal proizvodnjo generatorja ali električnega omrežja v pristanu.

Neprekinjeno napajanje z izmeničnim tokom (funkcija UPS)

V primeru odpovedi omrežja, ali če je povezava generatorja ali omrežja na kopnem prekinjena, se inverter v napravi Multi samodejno aktivira in prevzame napajanje s priključeno obremenitvijo. To se zgodi tako hitro (v manj kot 20 milisekundah), da računalniki in druga elektronska oprema brez prekinitev nadaljujejo z delovanjem.

Praktično neomejena moč zaradi vzporednega delovanja

Do 6 naprav MultiPlus lahko deluje vzporedno za doseganje višje proizvodnje energije. Možno je tudi trifazno delovanje. Prosimo, preverite naše podatkovne tabele, da vidite, kateri modeli imajo paralelne, trifazne in splitsko-fazne zmogljivosti.

Daljinski nadzor in krmiljenje

Pri povezavi z napravo GX (npr. Cerbo GX) lahko spremljate in nadzorujete vašo napravo Multi in sistem ali sisteme lokalno (LAN) ali daljinsko prek interneta od koder koli po svetu z brezplačno aplikacijo VRM in brezplačnim spletnim portalom VRM. Dostopate lahko prek telefona, tablice, prenosnika ali osebnega računalnika za številne operacijske sisteme. Ravni nadzora so brezmejne, od prilagajanja vaše naprave Multi do samodejnega nadzora pomožnega generatorja in več…"

Prenosi

Najdite prodajalca izdelkov Victron Energy blizu vas.

Poiščite trgovca