Terenski preizkus

PV Modules

Primerjava v resničnem svetu med enojnimi, poli, PERC in dvojnimi PV moduli.

Realtime data
-- -- Lokalni čas
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Obsevanje
Romunija
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

* To jeterenski preizkus in rezultati so specifični za to namestitev na tej lokaciji,Raziščite, katera je najboljša rešitev za vaše stanje, saj se lahko rezultati razlikujejo glede na vplive okolja.

Kot že samo ime nakazuje, je naprava MultiPlus kombinacija inverterja in polnilnika v enem elegantnem paketu. Njegove številne funkcije vključujejo tudi pravi sinusni inverter, prilagodljivo polnjenje, hibridno tehnologijo PowerAssist ter več funkcij sistemske integracije.
Modeli: 2000VA

Edinstvena funkcija PowerAssist

Naprava MultiPlus bo preprečila preobremenitev omejenega izmeničnega vira, kot je generator ali povezavo električnega omrežja v pristanu. Prvič, polnjenje akumulatorja se bo samodejno zmanjšalo, če bi sicer prišlo do preobremenitve. Druga raven bo povečala izhodno moč generatorja ali napajanje s pristana z močjo, vzeto iz akumulatorja.

Neprekinjeno izmenično napajanje (funkcija UPS)

V primeru okvare na omrežju, ali ko je napajanje s pristana ali generatorja izklopljeno, se inverter znotraj naprave Multi samodejno aktivira in prevzame napajanje povezanih obremenitev. To se zgodi tako hitro (manj kot 20 milisekund), da bodo računalniki in druga elektronska oprema še naprej delovali brez motenj.

Skoraj neomejena moč zahvaljujoč vzporednemu delovanju.

Do 6 enot lahko deluje vzporedno za doseganje višje izhodne moči. Možno je tudi trifazno delovanje. 

Daljinsko spremljanje in nadzor

Pri povezavi z napravo GX (npr. Cerbo GX) lahko spremljate in nadzorujete vašo napravo MultiPlus in sistem ali sisteme lokalno (prek LAN) ali daljinsko (prek interneta) od koder koli po svetu z brezplačno aplikacijo VRM in brezplačnim spletnim portalom VRM. Dostopate lahko prek telefona, tablice, prenosnika ali osebnega računalnika za številne operacijske sisteme. Ravni nadzora so brezmejne, od prilagajanja vaše naprave MultiPlus do samodejnega zagona pomožnega generatorja in več…"

Prenosi

Najdite prodajalca izdelkov Victron Energy blizu vas.

Poiščite trgovca