Terenski preizkus

PV Modules

Primerjava v resničnem svetu med enojnimi, poli, PERC in dvojnimi PV moduli.

Realtime data
-- -- Lokalni čas
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Obsevanje
Romunija
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

* To jeterenski preizkus in rezultati so specifični za to namestitev na tej lokaciji,Raziščite, katera je najboljša rešitev za vaše stanje, saj se lahko rezultati razlikujejo glede na vplive okolja.

Podobno kot MultiPlus, je tudi Quattro kombiniran inverter in polnilec. Poleg tega lahko sprejme dva vhoda izmenične napetosti (AC) in se samodejno poveže z aktivnim virom. Njegove številne funkcije vključujejo inverter s čistim sinusnim valovanjem, prilagodljivo polnjenje, hibridno tehnologijo PowerAssist in več funkcij sistemske integracije, kot so trifazno ali splitsko-fazno in paralelno delovanje.

Modeli: 3000VA, 5000VA, 8000VA, 10000VA, 15000VA

Dva vhoda izmenične napetosti in dva izhoda izmenične napetosti

Napravo Quattro je mogoče povezati na dva neodvisna vira izmeničnega električnega toka, na primer na električno omrežje v pristanu in na generator ali na dva generatorja. Naprava Quattro se bo sama povezala z aktivnim virom. Glavni izhod zagotavlja delovanje brez prekinitev. V primeru odpovedi električnega omrežja, električnega omrežja v pristanu ali generatorja naprava Quattro prevzame oskrbo povezanih naprav. To se zgodi tako hitro (v manj kot 20 millisekundah), da računalniki in druga elektronska oprema brez prekinitev nadaljujejo z delovanjem. Drugi izhod je na voljo samo, ko je izmenični tok na voljo na enem od vhodov na napravi Quattro. Na ta izhod je mogoče priklopiti obremenitve, ki ne smejo izprazniti akumulatorja, na primer klimatizacijo ali grelnik vode.

Edinstvena funkcija PowerAssist

Quattro bo preprečil preobremenitev omejenega vira izmenične napetosti, kot je povezava električnega omrežja z generatorjem ali kopnim. Najprej bo samodejno zmanjšal polnjenje akumulatorja, sicer bi prišlo do preobremenitve. Za druhé, výkon generátoru nebo pobřežního připojení bude zvýšen s použitím energie odebírané z baterie.

Praktično neomejena moč zaradi vzporednega delovanja

Do 6 naprav Quattro lahko deluje vzporedno za doseganje višje proizvodnje energije. Možno je tudi trifazno delovanje. Prosimo, preverite naše podatkovne tabele, da vidite, kateri modeli imajo paralelne, trifazne in splitsko-fazne zmogljivosti.

Daljinski nadzor in krmiljenje

Pri povezavi z napravo GX (npr. Cerbo GX) lahko spremljate in nadzorujete vašo napravo Quattro in sistem ali sisteme lokalno (LAN) ali daljinsko prek interneta od koder koli po svetu z brezplačno aplikacijo VRM in brezplačnim spletnim portalom VRM. Dostopate lahko prek telefona, tablice, prenosnika ali osebnega računalnika za številne operacijske sisteme. Ravni nadzora so brezmejne, od prilagajanja vaše naprave Quattro do samodejnega nadzora pomožnega generatorja in več…"

Prenosi

Spletno usposabljanje Victron

If you would like to know more about this product, we have an Online Training course available. Training includes a video, links to important reference resources, and an exam to test your knowledge. Successful completion is rewarded with a certificate. Online Training requires a free Victron Professional account.

Afsanah’s guest house

Preberite celo zgodbo

Najdite prodajalca izdelkov Victron Energy blizu vas.

Poiščite trgovca