The Victron Energy head office is powered by solar energy.

Preizkusite VRM
Skupno proizvedene elektrike s sončno energijo
MWh
W
Izkoristek sončne energije

Quattro

3kVA - 5kVA - 8kVA - 10kVA - 15kVA

Inverter/chargers

Dva AC vhoda z integriranim transfernim stikalom

Napravo Quattro je mogoče povezati na dva neodvisna vira izmeničnega električnega toka, na primer na električno omrežje v pristanu in na generator ali na dva generatorja. Naprava Quattro se bo sama povezala z aktivnim virom.

Dva AC izhoda

Glavni izhod zagotavlja delovanje brez prekinitev. V primeru odpovedi električnega omrežja, električnega omrežja v pristanu ali generatorja naprava Quattro prevzame oskrbo povezanih naprav. To se zgodi tako hitro (v manj kot 20 milisekundah), da računalniki in druga elektronska oprema brez prekinitev nadaljujejo z delovanjem. Drugi izhod je na voljo samo, ko je izmenični tok na voljo na enem od vhodov na napravi Quattro. Na ta izhod je mogoče priklopiti obremenitve, ki ne smejo izprazniti akumulatorja, na primer klimatizacijo ali grelnik vode.

Edinstvena funkcija PowerAssist

Naprava Quattro bo preprečila preobremenitev omejenega vira izmeničnega toka. Najprej bo samodejno zmanjšala polnjenje akumulatorja, ki bi drugače povzročilo preobremenitev. V drugi stopnji bo z električno energijo iz akumulatorja povečala proizvodnjo generatorja ali električnega omrežja v pristanu.

Praktično neomejena moč zaradi vzporednega delovanja

Do 6 naprav Quattro lahko deluje vzporedno za doseganje višje proizvodnje energije. Možno je tudi trifazno delovanje.

 

Preberite celoten opis Skrij informacije

Več informacij

Afsanah’s guest house

Afsanah’s guest house

Preberite celo zgodbo