To spletno stran poganja samo sončna energija.

Preizkusite VRM
Skupno proizvedene elektrike s sončno energijo
MWh
W
Izkoristek sončne energije

Podobno kot MultiPlus, je tudi Quattro kombiniran inverter in polnilec. Poleg tega lahko sprejme dva vhoda izmenične napetosti (AC) in se samodejno poveže z aktivnim virom. Njegove številne funkcije vključujejo inverter s čistim sinusnim valovanjem, prilagodljivo polnjenje, hibridno tehnologijo PowerAssist in več funkcij sistemske integracije, kot so trifazno ali splitsko-fazno in paralelno delovanje.

Modeli: 3000VA, 5000VA, 8000VA, 10000VA, 15000VA

Dva vhoda izmenične napetosti in dva izhoda izmenične napetosti

Napravo Quattro je mogoče povezati na dva neodvisna vira izmeničnega električnega toka, na primer na električno omrežje v pristanu in na generator ali na dva generatorja. Naprava Quattro se bo sama povezala z aktivnim virom. Glavni izhod zagotavlja delovanje brez prekinitev. V primeru odpovedi električnega omrežja, električnega omrežja v pristanu ali generatorja naprava Quattro prevzame oskrbo povezanih naprav. To se zgodi tako hitro (v manj kot 20 millisekundah), da računalniki in druga elektronska oprema brez prekinitev nadaljujejo z delovanjem. Drugi izhod je na voljo samo, ko je izmenični tok na voljo na enem od vhodov na napravi Quattro. Na ta izhod je mogoče priklopiti obremenitve, ki ne smejo izprazniti akumulatorja, na primer klimatizacijo ali grelnik vode.

Edinstvena funkcija PowerAssist

Quattro bo preprečil preobremenitev omejenega vira izmenične napetosti, kot je povezava električnega omrežja z generatorjem ali kopnim. Najprej bo samodejno zmanjšal polnjenje akumulatorja, sicer bi prišlo do preobremenitve. Za druhé, výkon generátoru nebo pobřežního připojení bude zvýšen s použitím energie odebírané z baterie.

Praktično neomejena moč zaradi vzporednega delovanja

Do 6 naprav Quattro lahko deluje vzporedno za doseganje višje proizvodnje energije. Možno je tudi trifazno delovanje. Prosimo, preverite naše podatkovne tabele, da vidite, kateri modeli imajo paralelne, trifazne in splitsko-fazne zmogljivosti.

Daljinski nadzor in krmiljenje

Nadzirajte in krmilite svojo napravo Quattro in sistem ali lokalno omrežje (LAN), daljinsko preko interneta kjerkoli na svetu, z uporabo brezplačne aplikacije VRM in brezplačnega spletnega portala VRM. Dostop je možen preko telefona, tabličnega računalnika, prenosnega računalnika ali preko osebnega računalnika za več operacijskih sistemov. Obstajajo brezmejne stopnje nadzora, preko reguliranega sistema Color Control GX ali Venus GX, za prilagoditev vaše naprave Quattro, na nastavitev programa Geofence za najem vozil in še več...

Prenosi

Afsanah’s guest house

Preberite celo zgodbo

Najdite prodajalca izdelkov Victron Energy blizu vas.

Poiščite trgovca