Terenski preizkus

PV Modules

Primerjava v resničnem svetu med enojnimi, poli, PERC in dvojnimi PV moduli.

Realtime data
-- -- Lokalni čas
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Obsevanje
Romunija
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

* To jeterenski preizkus in rezultati so specifični za to namestitev na tej lokaciji,Raziščite, katera je najboljša rešitev za vaše stanje, saj se lahko rezultati razlikujejo glede na vplive okolja.

Podobno kot naprava MultiPlus-II, je Quattro-II prav tako kombiniran inverter in polnilnik. Poleg tega lahko sprejme dva izmenična vhoda in se samodejno poveže z aktivnim virom Njegove številne funkcije vključujejo tudi pravi sinusni inverter, prilagodljivo polnjenje, hibridno tehnologijo PowerAssist ter več funkcij sistemske integracije kot je trifazno ali deljeno delovanje in vzporedno delovanje.
Modeli: 24/5000/120-50 and 48/5000/70-50

Dva izmenična vhoda in dva izmenična izhoda

Napravo Quattro-II je mogoče povezati na dva neodvisna vira izmeničnega električnega toka, na primer na električno omrežje v pristanu in na generator ali na dva generatorja. Naprava Quattro-II se bo samodejno povezala z aktivnim virom. Glavni izhod zagotavlja delovanje brez prekinitev. V primeru odpovedi električnega omrežja, električnega omrežja v pristanu ali generatorja naprava Quattro-II prevzame oskrbo povezanih obremenitev. To se zgodi tako hitro (manj kot 20 milisekund), da bodo računalniki in druga elektronska oprema še naprej delovali brez motenj. Drugi izhod je na voljo samo, ko je izmenični tok na voljo na enem od vhodov na napravi Quattro-II. Na ta izhod je mogoče priklopiti obremenitve, ki ne bi smele izprazniti akumulatorja, na primer klimatsko napravo ali grelnik vode.

Edinstvena funkcija PowerAssist

Naprava Quattro-II bo preprečila preobremenitev omejenega izmeničnega vira, kot je generator ali povezavo električnega omrežja v pristanu. Prvič, polnjenje akumulatorja se bo samodejno zmanjšalo, če bi sicer prišlo do preobremenitve. Druga raven bo povečala izhodno moč generatorja ali napajanje s pristana z močjo, vzeto iz akumulatorja. 

Skoraj neomejena moč zahvaljujoč vzporednemu delovanju.

Do 6 naprav Quattro-II lahko deluje vzporedno za doseganje višje izhodne moči. Možno je tudi trifazno ali deljeno fazno delovanje.

Prenosi

Najdite prodajalca izdelkov Victron Energy blizu vas.

Poiščite trgovca