terenski preizkus

PV moduli

Primerjava v resničnem svetu med enojnimi, poli, PERC in dvojnimi PV moduli.

Podatki v realnem času
-- -- lokalni čas
Datum namestitve: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Obsevanje
Romunija
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Skupni izkoristek sončne energije: --

Split-cell

2500Wp --
Skupni izkoristek sončne energije: --

Poly

2500Wp --
Skupni izkoristek sončne energije: --

PERC

2500Wp --
Skupni izkoristek sončne energije: --

* To jeterenski preizkus in rezultati so specifični za to namestitev na tej lokaciji,raziščite, katera je najboljša rešitev za vaše stanje, saj se lahko rezultati razlikujejo glede na vplive okolja.

Podobno kot naprava MultiPlus-II, je Quattro-II prav tako kombiniran inverter in polnilnik. Poleg tega lahko sprejme dva izmenična vhoda in se samodejno poveže z aktivnim virom Njegove številne funkcije vključujejo tudi pravi sinusni inverter, prilagodljivo polnjenje, hibridno tehnologijo PowerAssist ter več funkcij sistemske integracije kot je trifazno ali deljeno delovanje in vzporedno delovanje.
Modeli: 24/5000/120-50 and 48/5000/70-50

Dva izmenična vhoda in dva izmenična izhoda

Napravo Quattro-II je mogoče povezati na dva neodvisna vira izmeničnega električnega toka, na primer na električno omrežje v pristanu in na generator ali na dva generatorja. Naprava Quattro-II se bo samodejno povezala z aktivnim virom. Glavni izhod zagotavlja delovanje brez prekinitev. V primeru odpovedi električnega omrežja, električnega omrežja v pristanu ali generatorja naprava Quattro-II prevzame oskrbo povezanih obremenitev. To se zgodi tako hitro (manj kot 20 milisekund), da bodo računalniki in druga elektronska oprema še naprej delovali brez motenj. Drugi izhod je na voljo samo, ko je izmenični tok na voljo na enem od vhodov na napravi Quattro-II. Na ta izhod je mogoče priklopiti obremenitve, ki ne bi smele izprazniti akumulatorja, na primer klimatsko napravo ali grelnik vode.

Edinstvena funkcija PowerAssist

Naprava Quattro-II bo preprečila preobremenitev omejenega izmeničnega vira, kot je generator ali povezavo električnega omrežja v pristanu. Prvič, polnjenje akumulatorja se bo samodejno zmanjšalo, če bi sicer prišlo do preobremenitve. Druga raven bo povečala izhodno moč generatorja ali napajanje s pristana z močjo, vzeto iz akumulatorja. 

Skoraj neomejena moč zahvaljujoč vzporednemu delovanju.

Do 6 naprav Quattro-II lahko deluje vzporedno za doseganje višje izhodne moči. Možno je tudi trifazno ali deljeno fazno delovanje.

Prenosi

Going green in Amazonia

The rollout of reliable, low-cost electricity supply to some of the most inaccessible and fragile environments on earth is a blue print for all our future's. Peruvian solar installer Novum Solar  got in touch with news of three very different success stories within the Amazon rainforest: a commission to provide silent maintenance-free power to 15 Military bases; three phase energy for a...
Preberite več

Poiščite v bližini prodajalca Victron Energy

Poiščite prodajalca