Terenski preizkus: PV moduli

Primerjava v resničnem svetu med enojnimi, poli, PERC in dvojnimi PV moduli.

Skupni izkoristek sončne energije: --
S
Skupni izkoristek sončne energije: --
S
Skupni izkoristek sončne energije: --
S
Skupni izkoristek sončne energije: --
S
Skupni izkoristek sončne energije: --
E
Skupni izkoristek sončne energije: --
W
Romunija
--
--
Datum namestitve: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Obsevanje

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

Podobno kot naprava MultiPlus-II, je Quattro-II prav tako kombiniran inverter in polnilnik. Poleg tega lahko sprejme dva izmenična vhoda in se samodejno poveže z aktivnim virom Njegove številne funkcije vključujejo tudi pravi sinusni inverter, prilagodljivo polnjenje, hibridno tehnologijo PowerAssist ter več funkcij sistemske integracije kot je trifazno ali deljeno delovanje in vzporedno delovanje.
Modeli: 24/5000/120-50 and 48/5000/70-50

Dva izmenična vhoda in dva izmenična izhoda

Napravo Quattro-II je mogoče povezati na dva neodvisna vira izmeničnega električnega toka, na primer na električno omrežje v pristanu in na generator ali na dva generatorja. Naprava Quattro-II se bo samodejno povezala z aktivnim virom. Glavni izhod zagotavlja delovanje brez prekinitev. V primeru odpovedi električnega omrežja, električnega omrežja v pristanu ali generatorja naprava Quattro-II prevzame oskrbo povezanih obremenitev. To se zgodi tako hitro (manj kot 20 milisekund), da bodo računalniki in druga elektronska oprema še naprej delovali brez motenj. Drugi izhod je na voljo samo, ko je izmenični tok na voljo na enem od vhodov na napravi Quattro-II. Na ta izhod je mogoče priklopiti obremenitve, ki ne bi smele izprazniti akumulatorja, na primer klimatsko napravo ali grelnik vode.

Edinstvena funkcija PowerAssist

Naprava Quattro-II bo preprečila preobremenitev omejenega izmeničnega vira, kot je generator ali povezavo električnega omrežja v pristanu. Prvič, polnjenje akumulatorja se bo samodejno zmanjšalo, če bi sicer prišlo do preobremenitve. Druga raven bo povečala izhodno moč generatorja ali napajanje s pristana z močjo, vzeto iz akumulatorja. 

Skoraj neomejena moč zahvaljujoč vzporednemu delovanju.

Do 6 naprav Quattro-II lahko deluje vzporedno za doseganje višje izhodne moči. Možno je tudi trifazno ali deljeno fazno delovanje.

Downloads & Support

Going green in Amazonia

The rollout of reliable, low-cost electricity supply to some of the most inaccessible and fragile environments on earth is a blue print for all our future's. Peruvian solar installer Novum Solar  got in touch with news of three very different success stories within the Amazon rainforest: a commission to provide silent maintenance-free power to 15 Military bases; three phase energy for a...
Preberite več

Poiščite v bližini prodajalca Victron Energy

Poiščite prodajalca