To spletno stran poganja samo sončna energija.

Preizkusite VRM
Skupno proizvedene elektrike s sončno energijo
MWh
W
Izkoristek sončne energije
Pretvornik Phoenix Smart je učinkovit in zanesljiv pretvornik. Temelji na naši preizkušeni in terensko testirani platformi za inverterje Phoenix, sedaj pa ima novo tanjšo obliko in polno kovinsko ohišje. Modeli so na voljo v različici 1600VA, 2000VA in 3000VA za sisteme 12, 24 ali 48V.

Je dovolj močan, da oskrbi z napajanjem najbolj standardnih vtičnic naprav v vašem avtomobilu, čolnu, prikolici ali domu. Toroidni transformator zagotavlja visoko vršno zmogljivost, stabilno napetost, frekvenco in visoko kakovosten sinusni val.

Namestitev je najenostavnejša doslej, saj so terminali sedaj bolj dostopni za monterja, kar omogoča bolj prefesionalno obdelavo. 

Bluetooth je vgrajen, kar omogoča lažje nastavljanje vašega pretvornika visokih zmogljivosti kot kdaj koli doslej. Konfigurirajte alarme, alarmni rele, prekinitev napetosti, izhodno napetost, frekvenco, način eco in veliko več, vse iz VictronConnect.

Modeli: 12 / 24 / 48 Volt

VictronConnect

VictronConnect vam omogoča, da dobite informacije o stanju v živo in konfiguriranje vseh izdelkov Victron, ki imajo vgrajen Bluetooth ali so povezani s pametnim ključkom VE.Direct Bluetooth.

Prenosi

Najdite prodajalca izdelkov Victron Energy blizu vas.

Poiščite trgovca