terenski preizkus

PV moduli

Primerjava v resničnem svetu med enojnimi, poli, PERC in dvojnimi PV moduli.

Podatki v realnem času
-- -- lokalni čas
Datum namestitve: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Obsevanje
Romunija
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Skupni izkoristek sončne energije: --

Split-cell

2500Wp --
Skupni izkoristek sončne energije: --

Poly

2500Wp --
Skupni izkoristek sončne energije: --

PERC

2500Wp --
Skupni izkoristek sončne energije: --

* To jeterenski preizkus in rezultati so specifični za to namestitev na tej lokaciji,raziščite, katera je najboljša rešitev za vaše stanje, saj se lahko rezultati razlikujejo glede na vplive okolja.

Pretvornik Phoenix Smart je učinkovit in zanesljiv pretvornik. Temelji na naši preizkušeni in terensko testirani platformi za inverterje Phoenix, sedaj pa ima novo tanjšo obliko in polno kovinsko ohišje. Modeli so na voljo v različici 1600VA, 2000VA , 3000VA in 5000VA za sisteme 12, 24 ali 48V.

Je dovolj močan, da oskrbi z napajanjem najbolj standardnih vtičnic naprav v vašem avtomobilu, čolnu, prikolici ali domu. Toroidni transformator zagotavlja visoko vršno zmogljivost, stabilno napetost, frekvenco in visoko kakovosten sinusni val.

Namestitev je najenostavnejša doslej, saj so terminali sedaj bolj dostopni za monterja, kar omogoča bolj prefesionalno obdelavo. 

Bluetooth je vgrajen, kar omogoča lažje nastavljanje vašega pretvornika visokih zmogljivosti kot kdaj koli doslej. Konfigurirajte alarme, alarmni rele, prekinitev napetosti, izhodno napetost, frekvenco, način eco in veliko več, vse iz VictronConnect.

Modeli: 12 / 24 / 48 Volt

VictronConnect

VictronConnect vam omogoča, da dobite informacije o stanju v živo in konfiguriranje vseh izdelkov Victron, ki imajo vgrajen Bluetooth ali so povezani s pametnim zaščitnim ključem VE.Direct Bluetooth.

Prenosi

Poiščite v bližini prodajalca Victron Energy

Poiščite prodajalca