Terenski preizkus

PV Modules

Primerjava v resničnem svetu med enojnimi, poli, PERC in dvojnimi PV moduli.

Realtime data
-- -- Lokalni čas
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Obsevanje
Romunija
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

* To jeterenski preizkus in rezultati so specifični za to namestitev na tej lokaciji,Raziščite, katera je najboljša rešitev za vaše stanje, saj se lahko rezultati razlikujejo glede na vplive okolja.

Pretvornik Phoenix Smart je učinkovit in zanesljiv pretvornik. Temelji na naši preizkušeni in terensko testirani platformi za inverterje Phoenix, sedaj pa ima novo tanjšo obliko in polno kovinsko ohišje. Modeli so na voljo v različici 1600VA, 2000VA , 3000VA in 5000VA za sisteme 12, 24 ali 48V.

Je dovolj močan, da oskrbi z napajanjem najbolj standardnih vtičnic naprav v vašem avtomobilu, čolnu, prikolici ali domu. Toroidni transformator zagotavlja visoko vršno zmogljivost, stabilno napetost, frekvenco in visoko kakovosten sinusni val.

Namestitev je najenostavnejša doslej, saj so terminali sedaj bolj dostopni za monterja, kar omogoča bolj prefesionalno obdelavo. 

Bluetooth je vgrajen, kar omogoča lažje nastavljanje vašega pretvornika visokih zmogljivosti kot kdaj koli doslej. Konfigurirajte alarme, alarmni rele, prekinitev napetosti, izhodno napetost, frekvenco, način eco in veliko več, vse iz VictronConnect.

Modeli: 12 / 24 / 48 Volt

VictronConnect

VictronConnect vam omogoča, da dobite informacije o stanju v živo in konfiguriranje vseh izdelkov Victron, ki imajo vgrajen Bluetooth ali so povezani s pametnim ključkom VE.Direct Bluetooth.

Prenosi

Najdite prodajalca izdelkov Victron Energy blizu vas.

Poiščite trgovca