To spletno stran poganja samo sončna energija.

Preizkusite VRM
Skupno proizvedene elektrike s sončno energijo
MWh
W
Izkoristek sončne energije
Phoenix Inverter VE.Direct

Phoenix Inverter VE.Direct

Inverter

Inverterji vam omogočajo napajanje domačih naprav – za to potrebujejo 230V/120V izmeničnega toka – z uporabo 'potrošniških' ali 'avtomobilskih' baterij z 12V, 24V ali 48V enosmernega toka.
Modeli: 250VA, 375VA, 500VA, 800VA, 1200VA

Zelo zanesljivi – narejeni za prihajajoča leta

Phoenix inverterji so narejeni, da trajajo. Njihova značilnost je visoko razvita topologija polnega mosta in toroidnega transformatorja – ki je primerna za napajanje občutljive elektronike. So zaščiteni pred preobremenitvijo, temperaturo in kratkim stikom.

Polni izbruhi - visoka izhodna moč

Nekatere elektronske naprave – predvsem tiste, ki imajo električni motor – potrebujejo kratke izbruhe energije pri zagonu, ki je mnogo višja od njihove nazivne porabe energije. Nič zato – Phoenix inverter ima vodilno industrijsko maksimalno moč zmogljivosti.

Inteligentni alarmi, zaustavitve in ponovni zagoni

Z visoko močjo ob zagonu lahko sproži lažne alarme, in zaustavitve. Phoenix to dopušča in se zaustavi le v primerih trajne preobremenitve. Inteligentno – zaustavitvam bo sledil niz ponovnih zagonov – da odpravi 'lažne alarme'.

Ohranjanje energije z načinom Eco

V načinu Eco se inverter zaustavi, ko ni potrebno napajanje. Phoenix zazna izhodno vtičnico vsakih nekaj sekund in se samodejno ponovno vklopi, če je potrebno ponovno napajanje.

Uporabniške nastavljive nastavitve

Phoenix ima komunikacijska vrata, ki omogočajo dostop do informacij o stanju, alarmih in avtomatskih uporabniško nastavljivih nizkonapetostnih zaustavitev. Zaustavite bodo sledile nizu inteligentnih poskusov ponovnega zagona. Dostop do uporabniških nastavitev je možen prek vašega računalnika ali mobilne naprave prek VictronConnect – naše brezplačne aplikacije.

VictronConnect

VictronConnect vam omogoča pridobivanje statusnih informacij v živo in konfiguracijo izdelkov Victron z vgrajeno Bluetooth podporo ali z uporabo varnostnega ključa VE.Direct Bluetooth Smart.

Prenosi

Kje kupiti

Najdite prodajalca izdelkov Victron Energy blizu vas. Iskalnik prodajalcev