terenski preizkus

PV moduli

Primerjava v resničnem svetu med enojnimi, poli, PERC in dvojnimi PV moduli.

Podatki v realnem času
-- -- lokalni čas
Datum namestitve: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Obsevanje
Romunija
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Skupni izkoristek sončne energije: --

Split-cell

2500Wp --
Skupni izkoristek sončne energije: --

Poly

2500Wp --
Skupni izkoristek sončne energije: --

PERC

2500Wp --
Skupni izkoristek sončne energije: --

* To jeterenski preizkus in rezultati so specifični za to namestitev na tej lokaciji,raziščite, katera je najboljša rešitev za vaše stanje, saj se lahko rezultati razlikujejo glede na vplive okolja.

Sun Inverter

Sončni inverter združuje sinusni inverter in PWM solarni polnilnik v enem ohišju in je enostaven za namestitev z minimalno ožičenjem.

Pretvornik vam omogoča napajanje domače opreme - ki zahteva 230 VAC - z uporabo "gospodinjskih" ali "avtomobilskih" baterij z nazivno napetostjo 12 V ali 24 V.

Solarni polnilnik zagotavlja, da se baterije polnijo z energijo, pridobljeno iz vaših sončnih kolektorjev. Algoritem polnjenja je programabilen.

Parametre pretvornika in solarnega polnilnika je mogoče preveriti prek Bluetootha z aplikacijo VictronConnect. Poleg tega je pretvornik opremljen z vhodom VE.Direct, za povezavo z napravo GX ali GlobalLink 520 za spremljanje sistema.

Modeli: 12V|250VA and 24V|250VA

VictronConnect

VictronConnect vam omogoča, da dobite informacije o stanju v živo in konfiguriranje vseh izdelkov Victron, ki imajo vgrajen Bluetooth ali so povezani s pametnim zaščitnim ključem VE.Direct Bluetooth.

Prenosi

Poiščite v bližini prodajalca Victron Energy

Poiščite prodajalca