Terenski preizkus

PV Modules

Primerjava v resničnem svetu med enojnimi, poli, PERC in dvojnimi PV moduli.

Realtime data
-- -- Lokalni čas
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Obsevanje
Romunija
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

* To jeterenski preizkus in rezultati so specifični za to namestitev na tej lokaciji,Raziščite, katera je najboljša rešitev za vaše stanje, saj se lahko rezultati razlikujejo glede na vplive okolja.

Galvanski izolator preprečuje elektrolitsko korozijo. Blokira nizkonapetostne enosmerne tokove, kjer energija iz obrežja vstopa v vaš čoln prek zemeljske žice. Ti tokovi lahko povzročijo korozijo na kovinskih podvodnih delih čolna, kot so trup, propeler, gred in tako naprej.
Galvanski izolator je sestavljen iz dveh diod, ki sta povezani proti-vzporedno. Če sta povezani na tak način, omogočata diodi tok v obe smeri, vendar le nad določenim pragom napetosti. Napetost, pod katero diodi prevajata tok, je okrog 1,4 Vdc.

Izolator je nameščen neposredno za 230V priključkom vašega čolna. Neposredna napetost iz galvanskega izolatorja je višja od potencialne razlike med kovinama. To pomeni, da ta napetost ne omogoča prevodnosti in galvanski izolator tako preprečuje elektrolitski tok. Če pa je (večja) napaka napetosti v izmeničnem tokokrogu, bosta diodi omogočili pretok toka in naprava na preostali (diferenčni) tok bo prekinila tokokrog.

Prenosi

Najdite prodajalca izdelkov Victron Energy blizu vas.

Poiščite trgovca