terenski preizkus

PV moduli

Primerjava v resničnem svetu med enojnimi, poli, PERC in dvojnimi PV moduli.

Podatki v realnem času
-- -- lokalni čas
Datum namestitve: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Obsevanje
Romunija
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Skupni izkoristek sončne energije: --

Split-cell

2500Wp --
Skupni izkoristek sončne energije: --

Poly

2500Wp --
Skupni izkoristek sončne energije: --

PERC

2500Wp --
Skupni izkoristek sončne energije: --

* To jeterenski preizkus in rezultati so specifični za to namestitev na tej lokaciji,raziščite, katera je najboljša rešitev za vaše stanje, saj se lahko rezultati razlikujejo glede na vplive okolja.

Galvanski izolator preprečuje elektrolitsko korozijo. Blokira nizkonapetostne enosmerne tokove, kjer energija iz obrežja vstopa v vaš čoln prek zemeljske žice. Ti tokovi lahko povzročijo korozijo na kovinskih podvodnih delih čolna, kot so trup, propeler, gred in tako naprej.
Galvanski izolator je sestavljen iz dveh diod, ki sta povezani proti-vzporedno. Če sta povezani na tak način, omogočata diodi tok v obe smeri, vendar le nad določenim pragom napetosti. Napetost, pod katero diodi prevajata tok, je okrog 1,4 Vdc.

Izolator je nameščen neposredno za 230V priključkom vašega čolna. Neposredna napetost iz galvanskega izolatorja je višja od potencialne razlike med kovinama. To pomeni, da ta napetost ne omogoča prevodnosti in galvanski izolator tako preprečuje elektrolitski tok. Če pa je (večja) napaka napetosti v izmeničnem tokokrogu, bosta diodi omogočili pretok toka in naprava na preostali (diferenčni) tok bo prekinila tokokrog.

Prenosi

Poiščite v bližini prodajalca Victron Energy

Poiščite prodajalca