To spletno stran poganja samo sončna energija.

Preizkusite VRM
Skupno proizvedene elektrike s sončno energijo
MWh
W
Izkoristek sončne energije

Barvni krmilnik Color Control GX je komunikacijsko središče vaše namestitve. Na prvi pogled nudi informacije v živo in vam omogoča nadzorovanje vseh izdelkov, ki so z njim povezani. Celovit nadzorni sistem je pridobljen tako – skoraj kjerkoli na svetu – da dostopate do vašega Color Control GX z našim brezplačnim portalom daljinskega upravljanja Victron (VRM).

Intuitiven pregled sistema – vse kar morate vedeti

S samo enim dotikom omogoča Color Control GX takojšnji pregled vašega sistema; stanje napolnjenosti akumulatorja; trenutno porabo energije; donos energije iz PV; napajanje iz električne mreže/generatorja.

Polna moč daljinskega upravljanja Victron

Daljinsko upravljanje Victron (VRM) vam omogoča popoln dostop do zelo obsežnih nadzorov in nastavitev vseh sistemskih komponent, ki so povezane bodisi z vašim CCGX ali Venus GX. Uporabnikom na daljavo in monterjem omogoča, da se prijavijo od koder koli in kadarkoli. Ta zmogljiva aplikacija omogoča tudi enostavne diagnostične preglede in analize arhiviranih podatkov.

Samodejni vklop/izklop generatorja

Color Control GX lahko programirate tako, da samodejno zaženete vaš generator – ki ga sproži nizka napetost; visoko povpraševanje; ali stanje napolnjenosti akumulatorja. Dodatno ga je mogoče prilagoditi tako, da se vžig zamakne do konca 'tihih' obdobij – da bi se izognili nenamernim motnjam sredi noči.

Daljinski upravljalnik – nadzoruje vse od koderkoli…

Na voljo je funkcija daljinskega upravljalnika. To je, kot da bi naokrog prenašali sprednjo stran vaše nadzorne plošče CCGX na vašem telefonu, ali drugi napravi.

Sistemi za shranjevanje energije – 24 urno spremljanje

Color Control GX upravlja s sistemi za shranjevanje energije. Ohranja akumulatorje za napajanje na 100%; vklopi se med izpadi elektrike; in preusmeri presežno (sončno) energijo v lastno porabo – s čimer prihranite denar. Za primere in podrobnejše informacije glejte priročnik ESS (Energy Storage System) manual.

Daljinsko spremljajte elektriko vašega čolna ali avtodoma

Načrtujete potovanje? Daljinsko spremljanje vašega barvnega krmilnika GX vam omogoča, da sta vaš čoln ali avtodom pripravljena za uporabo. Color Control GX vam prav tako omogoča komuniciranje s povezano napravo drugih proizvajalcev.

Prenosi

Afsanah’s guest house

Preberite celo zgodbo

Najdite prodajalca izdelkov Victron Energy blizu vas.

Poiščite trgovca