Terenski preizkus

PV Modules

Primerjava v resničnem svetu med enojnimi, poli, PERC in dvojnimi PV moduli.

Realtime data
-- -- Lokalni čas
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Obsevanje
Romunija
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

* To jeterenski preizkus in rezultati so specifični za to namestitev na tej lokaciji,Raziščite, katera je najboljša rešitev za vaše stanje, saj se lahko rezultati razlikujejo glede na vplive okolja.

Barvni krmilnik Color Control GX je komunikacijsko središče vaše namestitve. Na prvi pogled nudi informacije v živo in vam omogoča nadzorovanje vseh izdelkov, ki so z njim povezani. Celovit nadzorni sistem je pridobljen tako – skoraj kjerkoli na svetu – da dostopate do vašega Color Control GX z našim brezplačnim portalom daljinskega upravljanja Victron (VRM).

Intuitiven pregled sistema – vse kar morate vedeti

S samo enim dotikom omogoča Color Control GX takojšnji pregled vašega sistema; stanje napolnjenosti akumulatorja; trenutno porabo energije; donos energije iz PV; napajanje iz električne mreže/generatorja.

Polna moč daljinskega upravljanja Victron

Daljinsko upravljanje Victron (VRM) vam omogoča popoln dostop do zelo obsežnih nadzorov in nastavitev vseh sistemskih komponent, ki so povezane bodisi z vašim CCGX ali Venus GX. Uporabnikom na daljavo in monterjem omogoča, da se prijavijo od koder koli in kadarkoli. Ta zmogljiva aplikacija omogoča tudi enostavne diagnostične preglede in analize arhiviranih podatkov.

Samodejni vklop/izklop generatorja

Color Control GX lahko programirate tako, da samodejno zaženete vaš generator – ki ga sproži nizka napetost; visoko povpraševanje; ali stanje napolnjenosti akumulatorja. Dodatno ga je mogoče prilagoditi tako, da se vžig zamakne do konca 'tihih' obdobij – da bi se izognili nenamernim motnjam sredi noči.

Daljinski upravljalnik – nadzoruje vse od koderkoli…

Na voljo je funkcija daljinskega upravljalnika. To je, kot da bi naokrog prenašali sprednjo stran vaše nadzorne plošče CCGX na vašem telefonu, ali drugi napravi.

Sistemi za shranjevanje energije – 24 urno spremljanje

Color Control GX upravlja s sistemi za shranjevanje energije. Ohranja akumulatorje za napajanje na 100%; vklopi se med izpadi elektrike; in preusmeri presežno (sončno) energijo v lastno porabo – s čimer prihranite denar. Za primere in podrobnejše informacije glejte priročnik ESS (Energy Storage System) manual.

Daljinsko spremljajte elektriko vašega čolna ali avtodoma

Načrtujete potovanje? Daljinsko spremljanje vašega barvnega krmilnika GX vam omogoča, da sta vaš čoln ali avtodom pripravljena za uporabo. Color Control GX vam prav tako omogoča komuniciranje s povezano napravo drugih proizvajalcev.

Izkusite moč VRM

Oglejte si daljinsko spremljanje v akciji, izkusite VRM v tisočerih namestitvah v realnem življenju po vsem svetu ali se prijavite, če želite začeti.

Prenosi

Spletno usposabljanje Victron

If you would like to know more about this product, we have an Online Training course available. Training includes a video, links to important reference resources, and an exam to test your knowledge. Successful completion is rewarded with a certificate. Online Training requires a free Victron Professional account.

Afsanah’s guest house

Preberite celo zgodbo

Najdite prodajalca izdelkov Victron Energy blizu vas.

Poiščite trgovca