To spletno stran poganja samo sončna energija.

Preizkusite VRM
Skupno proizvedene elektrike s sončno energijo
MWh
W
Izkoristek sončne energije

Pametni vzporedni upornik SmartShunt je akumulatorski monitor vse v enem, vendar brez prikazovalnika. Kot prikazovalnik mu služi vaš telefon. Vzporedni upornik SmartShunt se prek Bluetootha poveže z aplikacijo VictronConnect na vašem telefonu (ali tablici) in lahko priročno odčitate vse nadzorovane parameter akumulatorja, kot so stanje napolnjenosti, čas trajanja, pretekle informacije in veliko več.

Pametni vzporedni upornik SmartShunt lahko povežete in ga lahko odčitate z napravo GX. Povezava s pametnim vzporednim upornikom SmartShunt se vzpostavi prek kabla VE.Direct.

Pametni vzporedni upornik SmartShunt je dobra alternativa za akumulatorski monitor BMV, zlasti za sisteme, kjer je potreben nadzor akumulatorja, vendar je zaželeno manj ožičenja in krame.
Pametni vzporedni upornik SmartShunt je opremljen z Bluetoothom, vhodom VE.Direct in povezavo, ki jo lahko uporabite za: spremljanje drugega akumulatorja, sredinsko spremljanje ali temperaturni senzor.

Pametni vzporedni upornik SmartShunt je na voljo v modelu 500 A. Modela s 1000 A in 2000 A bosta sledila pozneje letos.

Modeli: 500A, 1000A, 2000A

VictronConnect

VictronConnect vam omogoča, da dobite informacije o stanju v živo in konfiguriranje vseh izdelkov Victron, ki imajo vgrajen Bluetooth ali so povezani s pametnim ključkom VE.Direct Bluetooth.

Prenosi

Najdite prodajalca izdelkov Victron Energy blizu vas.

Poiščite trgovca