Terenski preizkus: PV moduli

Primerjava v resničnem svetu med enojnimi, poli, PERC in dvojnimi PV moduli.

Skupni izkoristek sončne energije: --
S
Skupni izkoristek sončne energije: --
S
Skupni izkoristek sončne energije: --
S
Skupni izkoristek sončne energije: --
S
Skupni izkoristek sončne energije: --
E
Skupni izkoristek sončne energije: --
W
Romunija
--
--
Datum namestitve: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Obsevanje

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

SmartSolar MPPT RS
SmartSolar MPPT RS
SmartSolar MPPT RS
SmartSolar MPPT RS
SmartSolar MPPT RS

Solarni regulatorji polnjenja SmartSolar MPPT RS so rešitve podjetja Victron za sisteme z velikimi serijsko povezanimi fotonapetostnimi (PV) polji, ki polnijo 48 V enosmerne akumulatorske sisteme. Ta izdelek je idealen za velike akumulatorske sisteme brez omrežja in tiste, povezane z omrežjem.

Na voljo sta modela 5,76 kW in 11,52 kW, značilnosti vključujejo široko območje vhodne solarne napetosti 65-450 VDC, neodvisne vhode za sledenje, popolno povezljjivost, ločene fotonapetostne (PV) povezave, prikazovalni zaslon, popolnoma programabilne parametre polnjenja akumulatorja in aktivno ohlajanje. Nova zasnova kovinskega ohišja in popolnoma prevlečene električne povezave izboljšujejo varnost in posodabljajo predstavitev z najnovejšo serijo izdelkov Victron.

Modeli: 48 Volt

MPPT: Ultra hitro sledenje točke največje moči

Solarni regulator polnjenja SmartSolar RS se poveže s PV poljem med 65 in 450 voltov Voc ter bo učinkovito napolnil vaš 48 V akumulatorski sistem s 100 A ali 200 A. Nastavitve polnjenja so popolnoma programabilne in jih je mogoče nastaviti za različne kemijske sestavine za akumulatorje, kot svinčeva kislina, litij in druge.

Nastavitev in spremljanje z VictronConnect

Regulator polnjenja SmartSolar RS je mogoče daljinsko upravljati in konfigurirati z Bluetooth-om prek aplikacije VictronConnect. To omogoča nastavitev naprave, upravljanje, in takojšen pregled informacij kot napetost in tok akumulatorja, fotovoltaična (PV) napetost, pretekli podatki in trendi.

Dodatne enote marjetične verige

Regulator polnjenja SmartSolar RS je opremljen z vhodnimi vodili VE.Can. To omogoča komunikacijo z dodatnimi enotami SmartSolar RS & VE.Can MPPT. Dodatne enote so medsebojno preprosto “marjetično verižene” s kablom RJ45.
Ko so medsebojno povezane, bodo vsi posamezni regulatorji polnjenja uskladili svoja stanja polnjenja. Za spremljanje pa prav tako lahko po istem kablu pošljejo svoje podatke v napravo GX (kot je Cerbo GX).

Daljinsko spremljanje in nadzor

Če je naprava GX povezana z internetom, omogoča portal za daljinsko upravljanje Victron (VRM) dostop do polne moči vaših regulatorjev polnjenja SmartSolar RS.
Če je vaša namestitev povezana z napravo GX in internetom, omogoča portal za daljinsko upravljanje Victron (VRM) brezplačen dostop do polne moči vašega MPPT, kadarkoli in od kjerkoli. 
Za namestitve na daljavo - tudi, če v bližini ni internetne povezave - boste morda lahko spremljali vašo napravo MPPT s povezavo na  GlobalLink 520.

Zaslon SmartSolar

Regulator polnjenja SmartSolar RS je opremljen z zaslonom na sprednji plošči. Zaslon bere napetosti akumulatorja, tok polnjenja in napetosti obeh posamičnih polj, vključno s trenutnimi in skupnimi številkami ter stanjem enote z vsemi možnimi kodami napak.

V/I povezave

Regulator polnjenja SmartSolar RS je opremljen s programabilnim relejem in možnostmi daljinskega zaznavanja temperature in napetosti. Oddaljeni vhod lahko sprejme sistem Victron smallBMS in druge vrste BMS-jev z dovoljenjem polnjenja signalov.  

VictronConnect

VictronConnect vam omogoča, da dobite informacije o stanju v živo in konfiguriranje vseh izdelkov Victron, ki imajo vgrajen Bluetooth ali so povezani s pametnim zaščitnim ključem VE.Direct Bluetooth.

Downloads & Support

Spletno usposabljanje Victron

Če želite izvedeti več o tem izdelku, imamo na voljo tečaj spletnega usposabljanja. Usposabljanje vključuje video, povezavo do pomembnih referenčnih virov in izpit preverjanja vašega znanja. Pri uspešnem zaključku ste nagrajeni s potrdilom. Za spletno usposabljanje potrebujete brezplačen račun Victron Professional.

Poiščite v bližini prodajalca Victron Energy

Poiščite prodajalca