Terenski preizkus

PV Modules

Primerjava v resničnem svetu med enojnimi, poli, PERC in dvojnimi PV moduli.

Realtime data
-- -- Lokalni čas
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Obsevanje
Romunija
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

* To jeterenski preizkus in rezultati so specifični za to namestitev na tej lokaciji,Raziščite, katera je najboljša rešitev za vaše stanje, saj se lahko rezultati razlikujejo glede na vplive okolja.

SmartSolar MPPT RS
SmartSolar MPPT RS
SmartSolar MPPT RS
SmartSolar MPPT RS
SmartSolar MPPT RS

Solarni regulatorji polnjenja SmartSolar MPPT RS so rešitve podjetja Victron za sisteme z velikimi serijsko povezanimi fotonapetostnimi (PV) polji, ki polnijo 48 V enosmerne akumulatorske sisteme. Ta izdelek je idealen za velike akumulatorske sisteme brez omrežja in tiste, povezane z omrežjem.

Na voljo sta modela 5,76 kW in 11,52 kW, značilnosti vključujejo široko območje vhodne solarne napetosti 80-450 VDC, neodvisne vhode za sledenje, popolno povezljjivost, ločene fotonapetostne (PV) povezave, prikazovalni zaslon, popolnoma programabilne parametre polnjenja akumulatorja in aktivno ohlajanje. Nova zasnova kovinskega ohišja in popolnoma prevlečene električne povezave izboljšujejo varnost in posodabljajo predstavitev z najnovejšo serijo izdelkov Victron.

Modeli: 48 Volt

MPPT: Ultra hitro sledenje točke največje moči

Solarni regulator polnjenja SmartSolar RS se poveže s PV poljem med 80 in 450 voltov Voc ter bo učinkovito napolnil vaš 48 V akumulatorski sistem s 100 A ali 200 A. Nastavitve polnjenja so popolnoma programabilne in jih je mogoče nastaviti za različne kemijske sestavine za akumulatorje, kot svinčeva kislina, litij in druge.

Nastavitev in spremljanje z VictronConnect

Regulator polnjenja SmartSolar RS je mogoče daljinsko upravljati in konfigurirati z Bluetooth-om prek aplikacije VictronConnect. To omogoča nastavitev naprave, upravljanje, in takojšen pregled informacij kot napetost in tok akumulatorja, fotovoltaična (PV) napetost, pretekli podatki in trendi.

Dodatne enote marjetične verige

Regulator polnjenja SmartSolar RS je opremljen z vhodnimi vodili VE.Can. To omogoča komunikacijo z dodatnimi enotami SmartSolar RS & VE.Can MPPT. Dodatne enote so medsebojno preprosto “marjetično verižene” s kablom RJ45.
Ko so medsebojno povezane, bodo vsi posamezni regulatorji polnjenja uskladili svoja stanja polnjenja. Za spremljanje pa prav tako lahko po istem kablu pošljejo svoje podatke v napravo GX (kot je Cerbo GX).

Daljinsko spremljanje in nadzor

Če je naprava GX povezana z internetom, omogoča portal za daljinsko upravljanje Victron (VRM) dostop do polne moči vaših regulatorjev polnjenja SmartSolar RS.
Če je vaša namestitev povezana z napravo GX in internetom, omogoča portal za daljinsko upravljanje Victron (VRM) brezplačen dostop do polne moči vašega MPPT, kadarkoli in od kjerkoli. 
Za namestitve na daljavo - tudi, če v bližini ni internetne povezave - boste morda lahko spremljali vašo napravo MPPT s povezavo na  GlobalLink 520.

Zaslon SmartSolar

Regulator polnjenja SmartSolar RS je opremljen z zaslonom na sprednji plošči. Zaslon bere napetosti akumulatorja, tok polnjenja in napetosti obeh posamičnih polj, vključno s trenutnimi in skupnimi številkami ter stanjem enote z vsemi možnimi kodami napak.

V/I povezave

Regulator polnjenja SmartSolar RS je opremljen s programabilnim relejem in možnostmi daljinskega zaznavanja temperature in napetosti. Oddaljeni vhod lahko sprejme sistem Victron smallBMS in druge vrste BMS-jev z dovoljenjem polnjenja signalov.  

VictronConnect

VictronConnect vam omogoča, da dobite informacije o stanju v živo in konfiguriranje vseh izdelkov Victron, ki imajo vgrajen Bluetooth ali so povezani s pametnim ključkom VE.Direct Bluetooth.

Prenosi

Spletno usposabljanje Victron

If you would like to know more about this product, we have an Online Training course available. Training includes a video, links to important reference resources, and an exam to test your knowledge. Successful completion is rewarded with a certificate. Online Training requires a free Victron Professional account.

Najdite prodajalca izdelkov Victron Energy blizu vas.

Poiščite trgovca