Terenski preizkus

PV Modules

Primerjava v resničnem svetu med enojnimi, poli, PERC in dvojnimi PV moduli.

Realtime data
-- -- Lokalni čas
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Obsevanje
Romunija
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

* To jeterenski preizkus in rezultati so specifični za to namestitev na tej lokaciji,Raziščite, katera je najboljša rešitev za vaše stanje, saj se lahko rezultati razlikujejo glede na vplive okolja.

Polnilnik MPPT VE.Can SmartSolar uporablja najnovejšo in najhitrejšo tehnologijo za pretvarjanje energije iz sončnega polja v energijo, ki optimalno napolni akumulatorske postaje.

Krmilnik napolnjenosti SmartSolar bo celo napolnil močno izpraznjen akumulator. Deluje lahko z napetostjo akumulatorja pri nizkih 0 voltih, pod pogojem, da celice niso trajno sulfatirane ali kako drugače poškodovane.

Modeli: 12/24/36/48 Volt

MPPT: Ultra hitro sledenje točki največje moči

Polnilnik MPPT VE.Can SmartSolar se poveže s PV poljem napetosti 150 ali 250 voltov Voc in bo samodejno zaznal in napolnil vašo 12, 24, ali 48V akumulatorsko postajo s tokom razpona od 70 do 100A, odvisno od modela.

Nastavitve polnjenja so popolnoma programabilne in jih je mogoče nastaviti celo za različne akumulatorske kemijske procese, kot so svinčeva kislina, litij in druge.

Krmilite svoj polnilnik na daljavo

Polnilnik MPPT VE.Can SmartSolar je mogoče daljinsko krmiliti in konfigurirati z Bluetooth-om prek aplikacije VictronConnect. To omogoča nastavitev naprave, upravljanje in informacije na prvi pogled, kot so napetost in tok akumulatorja in pretekle podatke. 

Dodatne enote marjetičnega veriženja

Polnilnik VE.Can SmartSolar je opremljen z vhodi vodila CAN. To omogoča komunikacijo z dodatnimi polnilniki VE.Can SmartSolar. Dodatne enote so preprosto med sabo “marjetično verižene” z enim kablom RJ45 med posameznimi enotami.

Ko so med seboj povezani, bodo vsi posamezni polnilniki VE.Can SmartSolar uskladili svoje stopnje polnjenja. Prav tako lahko v nadzorno napravo GX pošljejo svoje podatke prek enega kabla. 

Daljinsko spremljanje in krmiljenje

Če je naprava GX povezana z internetom, omogoča Victron portal za daljinsko upravljanje (VRM) dostop do polne moči vaših solarnih polnilnikov.

Za namestitve na daljavo - tudi, če v bližini ni internetne povezave - boste morda lahko spremljali vašo napravo MPPT s povezavo na  GlobalLink 520.

Kontrolni prikazovalnik SmartSolar

Polnilnik VE.Can SmartSolar je opremljen tudi z vhodom VE.Direct, kot so naši ostali solarni polnilniki MPPT. Ta vhod lahko služi spremljanju ene enote ali za nadzor ulične svetlobe. Daljinski priključek za vklop/izklop lahko od zunaj nadzira druga naprava, kot je litijev akumulator. Izbirni vtični LCD zaslon/nadzor zagotavlja podatke v živo, nastavitev in upravljanje neposredno iz naprave.

VictronConnect

VictronConnect vam omogoča, da dobite informacije o stanju v živo in konfiguriranje vseh izdelkov Victron, ki imajo vgrajen Bluetooth ali so povezani s pametnim ključkom VE.Direct Bluetooth.

Prenosi

Spletno usposabljanje Victron

If you would like to know more about this product, we have an Online Training course available. Training includes a video, links to important reference resources, and an exam to test your knowledge. Successful completion is rewarded with a certificate. Online Training requires a free Victron Professional account.

Najdite prodajalca izdelkov Victron Energy blizu vas.

Poiščite trgovca