To spletno stran poganja samo sončna energija.

Preizkusite VRM
Skupno proizvedene elektrike s sončno energijo
MWh
W
Izkoristek sončne energije
Polnilnik Blue Smart IP65

Polnilnik Blue Smart IP65

Polnilnik

Novi profesionalni akumulatorski polnilnik Blue Smart IP65 z vgrajenim Bluetoothom. Polnilnik Blue Smart IP65 se lahko uporablja na napravah v vaši delavnici in na motornih kolesih, kot so (klasični) avtomobili; motorna kolesa; čolni in avtodomi.
Modeli: 12V 4/5/7/10/15A, 24V 5/8A

Akumulator je napolnjen, pametno... do popolnega stanja

Sedemstopenjski polnilni algoritem zagotavlja največ iz vašega akumulatorja. Polnilnik daje akumulatorju moč, ki jo potrebuje, ohranja njegovo stanje, zagotavlja boljšo učinkovitost… in daljšo življenjsko dobo.

Obnovitev popolnoma izpraznjenih 'mrtvih' akumulatorjev

Za razliko od drugih blagovnih znamk, bo polnilnik Blue Smart IP65 poskušal ponovno napolniti popolnoma izpraznjen akumulator s prisilnim napajanjem z nizkim tokom. Normalno polnjenje se bo nato nadaljevalo takoj, ko bo na akumulatorskih kleščah zadosti napetosti.

Priključite akumulator z lahkoto

Polnilnik je opremljen s krokodilskimi kleščami in M8 obročki – kar omogoča preprost priklop na akumulator. Če želite, jih lahko pustite stalno priključene.

Preverite stanje akumulatorja na daljavo

Polnilnik Blue Smart IP65 je opremljen z vgrajenim Bluetoothom, tako da je stanje polnilnika in akumulatorja mogoče preveriti prek pametnega telefona, tabličnega ali prenosnega računalnika. Vse nastavitve polnilnika lahko konfigurirate z aplikacijo VictronConnect.

VictronConnect

VictronConnect vam omogoča pridobivanje statusnih informacij v živo in konfiguracijo izdelkov Victron z vgrajeno Bluetooth podporo ali z uporabo varnostnega ključa VE.Direct Bluetooth Smart.

Kje kupiti

Najdite prodajalca izdelkov Victron Energy blizu vas. Iskalnik prodajalcev