To spletno stran poganja samo sončna energija.

Preizkusite VRM
Skupno proizvedene elektrike s sončno energijo
MWh
W
Izkoristek sončne energije

GX Touch 50 je dodatna oprema za prikazovalnik za naše Cerbo GX. Pet palčni prikazovalnik z zaslonom na dotik daje takojšen pregled našega sistema in v trenutku omogoča prilagajanje nastavitev. Preprosto povezan na Cerbo GX z enim kablom, s svojo zelo tanko vodoodporno zasnovo, vrhnje pritrdilno postavitev in svojo enostavna namestitvijo doseže veliko prilagodljivost pri ustvarjanju natančne in čiste nadzorne plošče. 

Prve zaloge pričakujemo sredi februarja 2020.

Enostavna pritrditev

GX Touch je optimiziran tako, da več kot izpolnjuje standarde strokovnih instalaterjev. Zaslon se preprosto privije na vrh nadzorne plošče, s tem pa odpravimo potrebo po odpravljanju popolnih izrezkov (kakor s ColorControl GX), pri čemer je priključen le z enim kablom, s čimer se izognemo povezovanju z več kabli na nadzorno ploščo. 

GX Touch 50 spremlja Cerbo GX, ta povsem nov komunikacijski center vam omogoča, da imate vedno popoln nadzor nad svojim sistemom od kjerkoli in povečuje njegovo delovanje. Preprosto se povežite z našim portalom za daljinsko upravljanje Victron Remote Management (VRM) ali dostopajte neposredno s pomočjo GX Touch 50, MFD-a ali naše aplikacije VictronConnect, zahvaljujoč svoji dodani Bluetooth zmogljivosti. Ta najnovejši dodatek k seriji GX združuje vse najboljše v povezljivosti, in v vsakem pogledu ponovno opredeli rešitve pametnega napajanja

Prenosi

Najdite prodajalca izdelkov Victron Energy blizu vas.

Poiščite trgovca