Terenski preizkus

PV Modules

Primerjava v resničnem svetu med enojnimi, poli, PERC in dvojnimi PV moduli.

Realtime data
-- -- Lokalni čas
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Obsevanje
Romunija
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

* To jeterenski preizkus in rezultati so specifični za to namestitev na tej lokaciji,Raziščite, katera je najboljša rešitev za vaše stanje, saj se lahko rezultati razlikujejo glede na vplive okolja.

GX Touch 50 in GX Touch 70
GX Touch 50 in GX Touch 70
GX Touch 50 in GX Touch 70
GX Touch 50 in GX Touch 70
GX Touch 50 in GX Touch 70

GX Touch 50 in GX Touch 70 sta dodatni opremi za prikazovalnik za našo napravo Cerbo GX. Pet palčni in sedem palčni prikazovalnik z zaslonom na dotik daje takojšen pregled našega sistema in v trenutku omogoča prilagajanje nastavitev. Preprosto priključeni na napravo Cerbo GX z enim kablom, njihova izjemno tanka vodotesna oblika, postavitev priklopa na zgornji nosilec in enostavna namestitev dajejo veliko prožnosti pri ustvarjanju jasne in čiste nadzorne plošče. 

Oglejte si nov video , ki pojsnjuje vse, kar je treba vedeti o namestitvi nove naprave Cerbo GX & GX Touch 50.

Enostavna pritrditev

GX Touch je optimiziran tako, da več kot izpolnjuje standarde strokovnih instalaterjev. Zaslon se preprosto privije na vrh nadzorne plošče, s tem pa odpravimo potrebo po odpravljanju popolnih izrezkov (kakor s Color Control GX), pri čemer je priključen le z enim kablom, s čimer se izognemo povezovanju z več kabli na nadzorno ploščo. 

Spremljevalci

GX Touch spremlja Cerbo GX, ta povsem nov komunikacijski center vam omogoča, da imate vedno popoln nadzor nad svojim sistemom od kjerkoli in povečuje njegovo delovanje. Preprosto se povežite z našim portalom za daljinsko upravljanje Victron Remote Management (VRM) ali dostopajte neposredno s pomočjo GX Touch , MFD-a ali naše aplikacije VictronConnect, zahvaljujoč svoji dodani Bluetooth zmogljivosti. Ta najnovejši dodatek k seriji GX združuje vse najboljše v povezljivosti, in v vsakem pogledu ponovno opredeli rešitve pametnega napajanja

Prenosi

Cerbo GX & GX Touch 50

The new Cerbo GX, along with the optional GX Touch 50 display, were announced and demonstrated at METS, November 2019 . Personally I'm a great fan of GX devices, the Color Control GX, Venus GX and more - all being a part of the Victron GX product range . Detailed introductory blogpost by Panbo However, my 6 years personal experience is with the Color Control GX model - so I'd be doing...
Preberite več

Najdite prodajalca izdelkov Victron Energy blizu vas.

Poiščite trgovca