Terenski preizkus

PV Modules

Primerjava v resničnem svetu med enojnimi, poli, PERC in dvojnimi PV moduli.

Realtime data
-- -- Lokalni čas
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Obsevanje
Romunija
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

* To jeterenski preizkus in rezultati so specifični za to namestitev na tej lokaciji,Raziščite, katera je najboljša rešitev za vaše stanje, saj se lahko rezultati razlikujejo glede na vplive okolja.

Venus GX je komunikacijsko središče vaše namestitve. Venus vam omogoča komunikacijo z vsemi komponentami v vašem sistemu in zagotavlja, da delujejo v skladu. Spremljanje podatkov v živo in spreminjanje nastavitev opravite z vašim pametnim telefonom (ali drugo napravo) prek brezplačnega portala daljinskega upravljanja Victron (VRM).

PODCENJENO: Za nove namestitve priporočamo enako cenovno, vendar bolj zmogljivo napravo Cerbo GX.

Intuitivni pregled sistema – vse, kar morate vedeti

Takoj, ko se 'prijavite', vam Venus GX omogoča takojšen pregled vašega sistema: stanje napolnjenosti akumulatorja; trenutno porabo energije; donos energije iz PV; napajanje iz električne mreže/generatorja.

Polna moč daljinskega upravljanja Victron

Daljinsko upravljanje Victron (VRM) vam omogoča popoln dostop do zelo obsežnih nadzorov in nastavitev vseh sistemskih komponent, ki so povezane bodisi z vašim CCGX ali Venus GX. Uporabnikom na daljavo in monterjem omogoča, da se prijavijo od koder koli in kadarkoli. Ta zmogljiva aplikacija omogoča tudi enostavne diagnostične preglede in analize arhiviranih podatkov.

Samodejni vklo/izklop generatorja

Venus GX lahko programirate tako, da samodejno zaženete vaš generator – ki ga sproži nizka napetost; visoko povpraševanje; ali stanje napolnjenosti akumulatorja. Dodatno ga je mogoče prilagoditi tako, da se vžig zamakne do konca 'tihih' obdobij – da bi se izognili nenamernim motnjam sredi noči.

Daljinski upravljalnik – nadzoruje vse od koderkoli…

Daljinski upravljalnik omogoča vizualni dostop do podatkov v živo in nastavitev vašega Venus GX …in ker je daljinski – lahko to počnete od koderkoli po svetu.

Sistemi za shranjevanje energije – 24 urno spremljanje

Venus GX upravlja s sistemi za shranjevanje energije. Ohranja akumulatorje za napajanje na 100%; vklopi se med izpadi elektrike; in preusmeri presežno (sončno) energijo v lastno porabo – s čimer prihranite denar.

Daljinsko spremljajte elektriko vašega čolna ali avtodoma

Načrtujete potovanje? Daljinsko spremljanje vašega Venus GX vam omogoča, da sta vaš čoln ali avtodom pripravljena za uporabo. Venus GX vam prav tako omogoča komuniciranje s povezano napravo drugih proizvajalcev. Z Venus GX lahko preverite tudi rezervoarje.

Prenosi

Najdite prodajalca izdelkov Victron Energy blizu vas.

Poiščite trgovca