terenski preizkus

PV moduli

Primerjava v resničnem svetu med enojnimi, poli, PERC in dvojnimi PV moduli.

Podatki v realnem času
-- -- lokalni čas
Datum namestitve: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Obsevanje
Romunija
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Skupni izkoristek sončne energije: --

Split-cell

2500Wp --
Skupni izkoristek sončne energije: --

Poly

2500Wp --
Skupni izkoristek sončne energije: --

PERC

2500Wp --
Skupni izkoristek sončne energije: --

* To jeterenski preizkus in rezultati so specifični za to namestitev na tej lokaciji,raziščite, katera je najboljša rešitev za vaše stanje, saj se lahko rezultati razlikujejo glede na vplive okolja.

Z uporabo VE.Direct na zaščitni ključ Bluetooth Smart lahko prikažete svoje podatke BMV ali MPPT na napravah iOS in Android z aplikacijo VictronConnect. Brezžično si oglejte podatke, kot so stanje akumulatorja in moč sončnega panela ter druge uporabne podatke.

Za predogled teh podatkov skupaj z visokokakovostnimi fotografijami o izdelku in aplikaciji, si oglejte spodaj v ‘Več informacij’.

Zaščitni ključ lahko prebere podatke vseh izdelkov z vhodom VE.Direct, kot so serije akumulatorskih zaslonov BMV-70x, inverterjev Phoenix z vhodom VE.Direct, solarne krmilnike polnjenja MPPT.

Zaščitni ključ Victron VE.Direct Bluetooth Smart uporablja tehnologijo z nizko porabo energijo Bluetooth, ki je tehnologija za internet stvari (IoT).

VictronConnect

VictronConnect vam omogoča, da dobite informacije o stanju v živo in konfiguriranje vseh izdelkov Victron, ki imajo vgrajen Bluetooth ali so povezani s pametnim zaščitnim ključem VE.Direct Bluetooth.

Prenosi

Poiščite v bližini prodajalca Victron Energy

Poiščite prodajalca