field test

PV Modules

A real world comparison between Mono, Poly, PERC and Dual PV Modules.

Realtime data
-- -- local time
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Irradiance
Romania
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location, please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Z uporabo VE.Direct na zaščitni ključ Bluetooth Smart lahko prikažete svoje podatke BMV ali MPPT na napravah iOS in Android z aplikacijo VictronConnect. Brezžično si oglejte podatke, kot so stanje akumulatorja in moč sončnega panela ter druge uporabne podatke.

Za predogled teh podatkov skupaj z visokokakovostnimi fotografijami o izdelku in aplikaciji, si oglejte spodaj v ‘Več informacij’.

Zaščitni ključ lahko prebere podatke vseh izdelkov z vhodom VE.Direct, kot so serije akumulatorskih zaslonov BMV-70x, inverterjev Phoenix z vhodom VE.Direct, solarne krmilnike polnjenja MPPT.

Zaščitni ključ Victron VE.Direct Bluetooth Smart uporablja tehnologijo z nizko porabo energijo Bluetooth, ki je tehnologija za internet stvari (IoT).

VictronConnect

VictronConnect vam omogoča, da dobite informacije o stanju v živo in konfiguriranje vseh izdelkov Victron, ki imajo vgrajen Bluetooth ali so povezani s pametnim ključkom VE.Direct Bluetooth.

Prenosi

Najdite prodajalca izdelkov Victron Energy blizu vas.

Poiščite trgovca