To spletno stran poganja samo sončna energija.

Preizkusite VRM
Skupno proizvedene elektrike s sončno energijo
MWh
W
Izkoristek sončne energije
SmartSolar MPPT 250/60 do 250/100

SmartSolar MPPT 250/60 do 250/100

Krmilniki sončne energije

Solarni polnilnik zbira energijo iz vaših solarnih panelov, in jo shrani v vaš akumulator. Z uporabo najnovejše, najhitrejše tehnologije, BlueSolar povečuje ta donos energije, jo inteligentno poganja, tako da v najkrajšem možnem času doseže polni naboj. BlueSolar vzdržuje stanje akumulatorja in podaljšuje njegovo življenjsko dobo.
Models: 250/60, 250/70, 250/85 & 250/100 (12/24/36/48V)

MPPT: Ultra hitro sledenje točki največje moči

S stalnim spremljanjem napetosti in izhodnega toka vaših solarnih (PV) panelov, MPPT tehnologija zagotavlja, da se vsaka kaplja razpoložljive energije zbere in shrani. Prednost tega je najbolj vidna, ko je nebo delno oblačno, pri čemer se intenzivnost svetlobe nenehno spreminja.

Daljinsko upravljanje in nadzor

Daljinski nadzor in upravljanje obsežnih funkcij vašega polnilnika BlueSolar MPPT poteka tako, da pritrdite Bluetooth ključ in ga seznanite s svojim pametnim telefonom ali napravo prek VictronConnect. Če je vaša namestitev povezana z internetom, portal Victron Remote Management (VRM) omogoča dostop do polne moči vašega MPPT kadarkoli in kjerkoli; obe storitvi sta brezplačni. Za daljinske namestitve – tudi če v bližini ni internetne povezave ali telefonskega signal – lahko svoj MPPT spremljate prek Bluetooth seznanjenja z napravo LoRaWAN(prostrano omrežje z dolgim dometom), ki je na voljo po izbiri.

Izbirni nadzorni zaslon SmartSolar

Z dodajanjem nadzornega zaslona SmartSolar boste lahko na hitro preverili stanje vašega polnilnika in akumulatorja. Preprosto ga priključite na steno vašega polnilnika MPPT, da boste lahko v realnem času spremljali in nastavljali zmogljivosti.

VictronConnect

VictronConnect vam omogoča pridobivanje statusnih informacij v živo in konfiguracijo izdelkov Victron z vgrajeno Bluetooth podporo ali z uporabo varnostnega ključa VE.Direct Bluetooth Smart.

Prenosi

Kje kupiti

Najdite prodajalca izdelkov Victron Energy blizu vas. Iskalnik prodajalcev