Terenski preizkus: PV moduli

Primerjava v resničnem svetu med enojnimi, poli, PERC in dvojnimi PV moduli.

Skupni izkoristek sončne energije: --
S
Skupni izkoristek sončne energije: --
S
Skupni izkoristek sončne energije: --
S
Skupni izkoristek sončne energije: --
S
Skupni izkoristek sončne energije: --
E
Skupni izkoristek sončne energije: --
W
Romunija
--
--
Datum namestitve: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Obsevanje

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

Senzor pametnega akumulatorja je brezžičen sensor napetosti in temperature akumulatorja za solarne polnilnike Victron MPPT.

S senzorjem napetosti in temperature na mestu, se bodo akumulatorji bolje polnili; izboljšana bo kakovost polnjenja in življenjska doba akumulatorja se bo podaljšala.

Izboljša menjavo akumulatorja

Pri merjenje napetosti na nizu sponk akumulatorjev se izognemo napakam, ki nastanejo zaradi izgube napetosti pri upornosti kabla – to zagotavlja pravilna polnilna napetost.

Za svinčene akumulatorje se uporabljajo podatki o temperature akumulatorja za nastavitev polnilne napetosti: hladni akumulatorji potrebujejo povečano polnilno napetost, medtem ko potrebujejo vroči akumulatorji zmanjšano polnilno napetost. Za litijeve akumulatorje se uporabljajo podatki o temperaturi za preprečitev polnjenja, ko so ti prehladni: polnjenje litijevih akumulatorjev blizu ali pod lediščem povzroči trajne poškodbe celic.

Videz brez kablov

Povezava med inteligentnim senzorjem akumulatorja in enim ali več solarnimi polnilniki je brezžična: uporablja se pametno omrežje VE.Smart Network – ki temelji na brezžični tehnologiji Bluetooth Smart.

Prenesene informacije se lahko uporabljajo sočasno z enim, dvema ali več solarnimi polnilniki, ki so povezani z istim nizom 12V, 24V in 48V akumulatorjev. Pametno omrežje je nastavljeno z uporabo aplikacije VictronConnect.

Čisto, preprosto - pametno

Namestitev je enostavna, hitra in čista. Preprosto povežite dva obročka enote z vašimi sponkami akumulatorja in s pomočjo samolepilnega traku pritrdite enoto inteligentnega senzorja akumulatorja neposredno na ohišje akumulatorja.

VictronConnect

VictronConnect vam omogoča, da dobite informacije o stanju v živo in konfiguriranje vseh izdelkov Victron, ki imajo vgrajen Bluetooth ali so povezani s pametnim zaščitnim ključem VE.Direct Bluetooth.

Downloads & Support

Poiščite v bližini prodajalca Victron Energy

Poiščite prodajalca