Terenski preizkus

PV Modules

Primerjava v resničnem svetu med enojnimi, poli, PERC in dvojnimi PV moduli.

Realtime data
-- -- Lokalni čas
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Obsevanje
Romunija
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

* To jeterenski preizkus in rezultati so specifični za to namestitev na tej lokaciji,Raziščite, katera je najboljša rešitev za vaše stanje, saj se lahko rezultati razlikujejo glede na vplive okolja.

VE.Direct digitalni izhodni kabel TX
VE.Direct digitalni izhodni kabel TX se lahko uporablja v kombinaciji s polnilniki BlueSolar in SmartSolar MPPT. Podpira naslednje aplikacije:

Svetlobna aplikacija

Kabel je oblikovan za svetlobne aplikacije v sistemih sončne energije. Poraba energije se lahko bistveno zmanjša z možnostjo zatemnitve svetlobe, kadar je to potrebno. Manjša poraba energije bo s tem zmanjšala skupne stroške sistema. Prav tako se bo povečala razpoložljivost osvetlitve, tudi v primeru delno napolnjene baterije pri slabi sončni svetlobi. Kabel povezuje izhod TX konektorja VE.Direct polnilnika MPPT z vhodom zatemnilnika PMW pri gonilniku LED.

Virtualna izhodna obremenitev

Kabel je oblikovan za dodajanje delovanja izhodne obremenitve za večje MPPT polnilnike (MPPT 100/30 in večje), ki nimajo izhodne obremenitve. Kabel povezuje izhod TX konektorja VE.Direct polnilnika MPPT z zaščito baterije ali s polprevodniškim relejem za vklop ali izklop obremenitve.

Prenosi

Najdite prodajalca izdelkov Victron Energy blizu vas.

Poiščite trgovca