field test

PV Modules

A real world comparison between Mono, Poly, PERC and Dual PV Modules.

Realtime data
-- -- local time
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Irradiance
Romania
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location, please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Gel in AGM akumulatorji

VRLA AGM: predvidena življenjska doba 7–10 let
VRLA GEL: predvidena življenjska doba 12 let
2 V celice VRLA GEL: predvidena življenjska doba 20 let 

Akumulatorji AGM zagotavljajo zelo nizko notranjo upornost, zaradi česar so posebej primerni za uporabo pri visokem zagonskem toku, na primer pri inverterjih, propelerjih in vitlih.  

V paleti modelov akumulatorjev GEL lahko najdete najboljšo obstojnost ob globoki izpraznitvi in skupno najdaljšo življenjsko dobo. Uporaba materialov visoke čistosti in mrež iz zlitine svinca in kalcija zagotavlja nizko stopnjo samopraznjenja izdelkov GEL in AGM, tako da se ti akumulatorji ne bodo izpraznili, če jih dolgo ne napolnite. Akumulatorji GEL in AGM imajo vrtan raven bakren terminal M8, ki zagotavlja najboljši možen kontakt in odpravlja potrebo po akumulatorskih terminalih. Akumulatorji so v plastičnih ognjevarnih vsebnikih, ki so skladni s specifikacijami CE in UL, družba Victron pa zagotavlja 2-letno garancijo po vsem svetu.

Prenosi

Mobile Clinic Ghana

Preberite celo zgodbo

Najdite prodajalca izdelkov Victron Energy blizu vas.

Poiščite trgovca